Alerta, verins!

Alerta, verins!

Text: Jan Tytgat i Evelien de Vlieger (traducció Gustau Raluy)
Il·lustració: Sebastiaan Van Doninck
Editorial: TakaTuka
Hi ha una gran quantitat de verins i productes tòxics al nostre voltant; a casa, el carrer i a la natura. Un llibre sobre tot tipus de curiositats relacionades amb serps verinoses, llavors de cacau i gossos detectors de drogues.
Ei, ei, ei, taxi!

Ei, ei, ei, taxi!

Text: Sasa Stanisc (traducció d'Anna Soler)
Il·lustració: Katja Spitzer
Editorial: TakaTuka
Per a la canalla, un taxi és un vehicle mágic. Una escombra de bruixa de quatre rodes. Hi puges, i el taxi fa realitat els teus desitjos viatgers. Què passaria si la màgia anés més enllà: si dels taxis en sortissin històries fantàstiques i absurdes, divertides, plenes de persones, d'animals, de gegants i pirates guarnits amb quatre barrets? Què passaria si els taxis fossin, doncs, la porta d'entrada a la fantasia dels infants?
Animalada

L'Agus i els monstres. Animalada

Text: Jaume Copons
Il·lustració: Liliana Fortuny
Editorial: Combel
Una nova aventura de l'Agus en què uns laboratoris han creat uns petits tiranosaures per vendre'ls com a mascotes, i tothom s'ha entusiasmat amb la novetat, fins que Galerna s'ha omplert de petits T. Rex i han començat els problemes.
Mia Fantasia. El secret del drac

Mia Fantasia. El secret del drac

Text: Elisenda Roca
Il·lustració: Betowers
Editorial: Combel
Els gatets estan molt exaltats. Diuen que han vist un drac a les muntanyes i ningú no els creu. La Mia i els seus, però, correran a investigar si el que diuen els menuts és cert i s'enduran una bona sorpresa.
Marcus Pocus 2. Un regal monstruós

Marcus Pocus 2. Un regal monstruós

Text: Pedro Mañas (traducció Xavier Rodríguez)
Il·lustració: David Sierra
Editorial: Estrella Polar
Quan el Marcus accepta convertir-se en repartidor de màgia, mai no hauria imaginat que entregaria un paquet a la ciutat on viuen els monstres, Vila Mitjanit. I encara menys que la seva colla i ell acabarien en una batalla veïnal entre vampirs i homes llop.
I si fos un ocell?

I si fos un ocell?

Text: Anna Manso
Il·lustració: Susanna Campillo
Editorial: La meva Arcàdia
L'Arnau descobreix que la seva mare té por de les altures i busca la manera d'ajudar-la a superar-ho. És per això que farà volar la imaginació per buscar solucions. Un llibre que explora la idea de la perseverança.
Investigomania2

Investigomania2

Text: Valérie Sansonnet (traducció Anna Tetas)
Il·lustració: Daniel Sponton
Editorial: Librooks
Aquest llibre proposa setze enigmes que s'hauran de resoldre buscant a les imatges els personatges de les diferents trames. Hi haurà misteris a molts llocs: a l'estadi, al mercat, a la ludoteca o a l'estació.
Veritat o mentida?

Veritat o mentida?

Text: Elisenda Roca
Il·lustració: Cristina Losantos
Editorial: Combel
Un conte per aprendre a ser sincers. La Bet és una nena molt divertida, però no para de dir mentides. Quan una veritat no li convé, l'amaga i en fa una bola. I així, de bola en bola, arriba un dia en què la veritat li gira l'esquena. Un llibre inspirat en el clàssic conte del "pastor mentider" que sempre avisava que venia el llop.
 
Els viatges extraordinaris de l'Àxel

Els viatges extraordinaris de l'Àxel

Text: Aurélien Jeanney (traducció Cèlia Pujals)
Il·lustració: Aurélien Jeanney
Editorial: Librooks
L'Àxel és un noi a qui li agrada molt explorar. Tan aviat fa de químic com d'astronauta, bussejador o excursionista, mentre descobreix les meravelles del planeta Terra. Gràcies a una aplicació per mòbil o tauleta, les imatges del llibre cobren vida.
Animals exploradors: Stella, l'astronauta

Animals exploradors: Stella, l'astronauta

Text: Sharon Rentta (traducció Martina Garcia)
Il·lustració: Sharon Rentta
Editorial: Edebé
La Stella està decidida a ser el primer esquirol de la història que vagi a l'espai. Per desgràcia, els esquirols són massa menuts per estudiar a l'Escola Espacial, però la Stella no deixarà que això l'aturi. Ho aconseguirà? On ens portaran les seves aventures?
Sigues tortuga

Sigues tortuga

Text: Agustín Sánchez Aguilar (traducció Maria Llopis)
Il·lustració: Anna Baquero
Editorial: Edebé
Una faula sobre la importància de viure i valorar les coses bones del dia a dia. El gall Abelard té problemes. Fa temps que no treballa i no té diners. Un dia li proposen una feina: ser professor de cant d'un grup de tortugues velles que no saben cantar. El gall té tot un repte. Les tortugues posaran a prova la seva paciència i li ensenyaran que en aquesta vida l'important no és arribar lluny, sinó gaudir del camí.
Els barrufets i el poble de les noies

Els Barrufets i el poble de les noies

Text: Luc Parthoens i Thierry Culliford (traducció Maria Llopis)
Il·lustració: Laurent Cagniat
Editorial: Editorial Base
Una nova aventura dels Barrufets. Després de la destrucció del seu poble, les noies barrufets es veuen obligades a buscar un lloc nou on viure. Exploren el bosc i finalment descobreixen un lloc idíl·lic. Però aquest indret podria amagar un perill insospitat...