Tres cops de sort

Tres cops de sort

Text: Sheila Turnage (traducció Marc Donat)
Editorial: Viena Edicions
La Mo LoBeau i el seu millor amic, en Dale, busquen el seu primer cas per a l'agència de detectius privats que acaben de fundar. Tot i que al poblet on viuen sembla que no passa mai res, reobriran el cas de l'atractament d'un banc que no va quedar resolt en aquesta novel·la plena d'aventura i misteri.
La venjança de l'Oinc

La venjança de l'Oinc

Text: Tosca Menten (traducció de Gustau Raluy)
Il·lustració: Elly Hees
Editorial: TakaTuka
Una història esbojarrada i misteriosa al voltant de la família de la Bette Babs. L'avi Tuitjes apareix a la porta de casa seva després de 25 anys fora i li fa un regal a la Bette, un porquet que es dirà Oinc. Tota la família intentarà protegir-lo d'acabar convertit en salsitxes, a través d'un humor escatològic i ben imaginatiu.
L'any de les abelles

L'any de les abelles

Text: Petra Postert (traducció Anna Soler Horta)
Il·lustració: Maria Girón
Editorial: TakaTuka
Les abelles del rusc que la Josy ha rebut com a herència del seu avi expliquen en aquest llibre les aventures que li passen a la nena durant l'any. La cria de les abelles no és gens fàcil, però la Josy es comença a interessar per l'apicultura i intentarà resoldre el misteri del rusc de l'avi.
La meravellosa granja d'en McBroom

La meravellosa granja d'en McBroom

Text: Sid Fleischman (traducció Jordi Martín)
Il·lustració: Quentin Blake
Editorial: Blackie Books
A la granja d'en McBroom hi ha horts que creixen per art de màgia, síndries gegants, vents huracanats, pluges de llebres o invasions de llagostes. Un clàssic infantil, un llibre amb màgia i humor. 
Per què l'art és ple de gent despullada?

Per què l'art és ple de gent despullada?

Text: Susie Hodgie (traducció Miquel Alpuente)
Il·lustració: Claire Goble
Editorial: Librooks
Per què l'art està ple de gent despullada? Per què l'art és tan car? Per què a la gent li interessa l'art? Aquest llibre es planteja les preguntes que els infants es podrien fer sobre l'art i hi dona resposta des d'un punt de vista didàctic i divertit.
En tots els sentits

En tots els sentits

Text: Philippe Nessmann (traducció Anna Tetas)
Il·lustració: Régis Lejonc
Editorial: Librooks
L'ésser humà té cinc sentits: vista, oïda, olfacte, gust i tacte. Però què són exactament els sentits? Com els percep el nostre cos? Aquest llibre tant interessant com divertit proposa explorar-los a través de preguntes, il·lustracions, personatges, frases fetes, infografies, vinyetes i jocs visuals.
De qui és aquest esquelet?

De qui és aquest esquelet?

Text: Henri Cap, Raphael Martin, Renaud Vigourt (traducció Miguel Alpuente)
Il·lustració: Henri Cap, Raphael Martin, Renaud Vigourt
Editorial: Librooks
Un llibre sobre els tipus d'esquelets. Com podem distingir un esquelet humà del d'un goril·la? O reconèixer el d'una tortuga entre el dels altres animals? Un llibre amb 25 solapes per anar aixecant. Hi ha endevinalles, trencaclosques i jocs d'observació per aprendre i divertir-se.
L'arbre i jo

L'arbre i jo

Text: Blanca Bravo
Il·lustració: Cristina Piaczo
Editorial: Animallibres
La Mariavebaixabé és la protagonista d'aquesta història. Una nena de dotze anys que té una relació especial amb el seu avui, que l'ha cuidada des de ben petita. El "iaio" és un artista feliç enamorat dels arbres. D'ell n'aprèn veritables lliçons.
Cartes d'amor de 0 a 10

Cartes d'amor de 0 a 10

Text: Susie Morgenstern (traducció Marina Espasa)
Il·lustració: Thomas Baas
Editorial: Blackie Books
Un còmic sobre l'amor i la família ple d'humor i tendresa. És la història de l'Ernest, que té deu anys i viu amb la seva àvia. Un dia arriba a classe una nova companya que és un autèntic belluguet, la Victòria. Amb ella, l'Ernest descobrirà l'amor, i escriurà una carta que li canviarà la vida. Una de les obres més conegudes i guardonades de Susie Morgenstern.
Filstrup

Filstrup

Text: Jaume Copons
Il·lustració: Òscar Julve
Editorial: Animallibres
En totes les famílies hi ha una ovella negra, però què passa si en una família d'ovelles negres en surt una de blanca? Aquesta és la història del Linus Filstrup, un noi honrat que no té res a veure amb el seu germà bessó, que és un autèntic pispa i l'orgull dels Filstrup, una família de lladres i estafadors. Filstrup és una novel·la gràfica gamberra i d'humor negre.
La Júlia i el tauró

La Júlia i el tauró

Text: Kiran Millwood Hargrave (traducció Víctor Adela)
Il·lustració: Tom de Freston
Editorial: Bambú
Aquesta és la història de l'estiu que la Júlia va perdre la mare i va trobar un tauró molt vell. Un llibre sobre l'amor, la família i la importància del medi ambient.
Germanes Crostó, agència d'investigació. El misteri de la mòmia desapareguda

Germanes Crostó, agència d'investigació. El misteri de la mòmia desapareguda

Text: Anna Cabeza
Il·lustració: Toni Batllori
Editorial: Bambú
Per celebrar que l'agència d'investigació funciona molt bé, les Germanes Crostó i el Marcel decideixen anar de vacances a Egipte. Tot sembla anar bé fins que l'autocar en què fan l'excursió pateix unes estranyes avaries que caldrà investigar. Però, com passa sovint, mentre investiguen una cosa n'apareix una altra de més important: una organització internacional de malfactors volen saquejar la tomba d'una faraona.