imgauto52

Les esferes del temps

Text: Rubèn Montañá
Il·lustració:
Editorial: La Galera
En Domènec és un jove orfe de catorze anys que forma part d'un espectacle itinerant que acaba d'arribar a la ciutat. En Domènec té el cos cobert de cicatrius per un accident que havia patit de nadó, i en aquest espectacle s'exposa perquè la gent les vegi. Un dia, mentre en Domènec observava el públic, va veure com algú robava el rellotge a un senyor. Bé, no podem assegurar que fos algú, perquè el lladre, senzillament, no hi era!
imgauto54

Canelons freds

Text: Anna Manso
Il·lustració:
Editorial: Cruïlla
La novel·la comença al despatx del director. La Didi ha tornat a portar a l'institut una samarreta amb un missatge que no ha agradat als mestres. Com a càstig, la seva tutora li demana que escrigui un llibre i que, cada quinze dies, n'hi entregui un capítol. La Didi es queixa: però si ha d'estudiar i fer deures! I si no ho fa? La mestra és clara: l'expulsaran!
imgauto56

Bruixes 1617. L'any del diluvi

Text: Oriol Garcia Quera
Il·lustració: Oriol Garcia Quera
Editorial: Rafael Dalmau
Aquest còmic et traslladarà a l'època del 1617. Les tempestes no paren, n'hi ha una darrere l'altra. Les riuades fan estralls pertot arreu i tot es perd: les collites, el bestiar, els ponts, els molins... Ni els més vells recorden una destrossa com aquella. Quan passen aquestes desgràcies, la gent pot pensar que és culpa d'algú i al poble d'Èrdola els veïns comencen a sospitar que tot el que passa pot ser cosa de bruixes.
imgauto59

Viatge al centre de la Terra

Text: Jules Verne. Amb adaptació de Núria Martí
Il·lustració: Pejoan
Editorial: Castellnou
Els protagonistes d'aquesta novel·la de Jules Verne són el Jove Axel i el seu oncle Otto, que és professor de minerologia. Tots dos viuen a la ciutat alemanya d'Hamburg. Un dia, el professor troba uns signes misteriosos entre les pàgines d'un llibre antic i ell i el seu nebot emprenen un viatge fantàstic a l'interior de la Terra.
imgauto61

Invisible

Text: Eloy Moreno
Il·lustració:
Editorial: Nube de tinta
Qui no ha volgut ser invisible alguna vegada? O, al contrari, qui no ha volgut, en alguna situació, deixar de ser invisible i que tothom s'hi fixés. A la vida, a vegades, vols passar desapercebut però, aleshores, tothom es fixa en tu. I, quan vols que ningú s'hi fixi, ets el centre d'atenció. I aquesta situació pot generar dolor tant a grans com a petits.
imgauto63

Àunia

Text: Ivan Vera
Il·lustració:
Editorial: Akiara books
La novel·la es situa ara fa dos mil anys, quan Catalunya estava poblada pels íbers, els nostres avantpassats. L'Àunia és una noia ibèrica, de la tribu dels indigets, és una hàbil caçadora que té només tretze anys i no està d'acord amb el rol que li imposa la societat on viu. L'Àunia se'n va de casa a la recerca de la llibertat. Però el món en aquella època és un món difícil: ha començat la invasió dels romans i Anníbal travessa Catalunya per reclutar ibers i enfrontar-se als romans.
imgauto66

La botiga de vides

Text: Adrià Aguacil
Il·lustració:
Editorial: Animallibres

La Júlia és una friqui que té catorze anys i no se sent a gust amb el seu físic. Tampoc li agrada gaire la vida que porta. Un dia, de camí cap a casa, un desconegut li dona un fullet en què s'anuncia una botiga de vides i no s'ho pensa dues vegades. A la botiga pot comprar una vida nova, però, a canvi, la seva vida passa a estar en venda. Serà una bona idea? 

 

imgauto68

La veu de les ombres

Text: Frances Hardinge
Il·lustració:
Editorial: Bambú

La Makepeace és una jove que pot percebre els esperits dels morts. A vegades, quan algú es mor, el seu esperit se'n va a buscar un lloc on amagar-se i troba la Makepeace. Als 12 anys, ha après a defensar-se dels fantasmes fins que un dia passa un fet terrible.

imgauto70

Like blau

Text: Gemma Pasqual
Il·lustració:
Editorial: Barcanova

El món ha canviat. Només existeixen dos colors: el blau i el blanc. No hi ha llibres, no hi ha música i ningú no es mira als ulls. El teu lloc a la societat dependrà del teu nombre de "likes" i, per aconseguir-ne molts, has de ser un bon ciutadà.

imgauto73

La casa de l'Iggie

Text: Judy Blume
Il·lustració:
Editorial: Viena

L'Iggie se n'ha anat a viure a Tòquio amb els seus pares. Tota una tragèdia per a ella i la Winnie, la seva amiga que s'ha quedat sola al carrer i no sap amb qui jugarà durant les vacances. Però un dia la família Garber compra la casa de l'Iggie: una parella amb tres fills. La sorpresa, però, és que són la primera família negra del barri. La Winnie està molt contenta, però no tot serà fàcil per a la família Garber.

imgauto75

El peix número 14

Text: Jennifer L.Holm
Il·lustració:
Editorial: Viena

La vida de l'Ellie Cruz, de 12 anys, canvia quan el seu avi, el famós científic Melvin Sagarsky, es presenta a casa seva amb l'aparença d'un adolescent. L'home ha descobert la fórmula de l'eterna joventut i l'ha provat ell mateix. El resultat és extraordinari! Ara l'avi és elnou company d'escola de l'Ellie i li ensenyarà tots els secrets de la ciència.

imgauto77

Coppelius, el creador d'autòmats

Text: Rosa Maria Colom
Il·lustració:
Editorial: Bromera

En Jan està convençut que el violí ha estat el responsable de la mort de la seva mare, una violinista molt famosa. Un dia descobreix que l'única manera de tornar-la a la vida és construir un autòmat perfecte que sigui com ella. I aquest serà el seu somni.