Les activitats populars de La Marató.
Aquest any s'organitzen més de 2.000 activitats populars de suport a La Marató.
Arreu del territori

Més de 2.000 activitats populars donen suport a La Marató de TV3

En aquesta edició, La Marató de TV3 compta amb 2.000 activitats populars registrades. Tenim des de petits formats a actes massius que s'organitzen en pobles petits i en grans ciutats.

Un any més, la ciutadania de dins i fora de Catalunya es mobilitza i organitza milers d'activitats per donar suport a La Marató de TV3. Enguany hi ha al voltant de 2.000 activitats registrades, des de petits formats a actes massius, des d'un poble de pocs habitants a una gran ciutat, algunes d'organitzades mesos abans de La Marató, i moltes, la mateixa setmana i també, naturalment, el dia 14 de desembre. Totes elles dibuixen la cara més festiva de la solidaritat al nostre país.

Durant el dia del programa passaran pels platós del programa diversos col·lectius i associacions de tot Catalunya que han organitzat activitats solidàries per a les malalties del cor. La seva visita s'aprofitarà per homenatjar la seva generositat i actualitzar, en diverses ocasions, el marcador en directe. Xavi Valls, Pere Escobar, Manel Alías, Carolina Gili, Àlex Castells, Cori Calero, Elisabet Carnicé, Xavier Graset i Júlia Bertran s'encarregaran de visitar diversos punts per poder connectar en directe amb algunes de les moltes activitats que es faran el mateix dia arreu de Catalunya. La solidaritat pren moltes formes i la imaginació dels participants, també.

Per mostrar les activitats dels dies previs a La Marató s'estan enregistrant breus reportatges, que permetran veure accions populars plenes de capacitat organitzativa per tot el territori i que descobriran les habilitats creatives dels diferents participants. Els presentadors d'aquests treballs seran Xavi Rosiñol, Esther Bertran, Isabel Pascual, Pere Renom, Marta Carreras, Judit Antequera, Pau Benavent i la San i el Zep del programa "Tags".

Activitats en línia

El web de La Marató permet consultar totes les activitats que s'organitzen per tal que tothom pugui triar-ne alguna que li agradi per col·laborar. En aquest espai també s'hi poden enviar imatges i fotografies perquè quedi així constància de la participació i de la solidaritat popular. Podeu consultar totes les activitats populars que s'organitzen aquí.

Anar al contingut