Dimarts 28 i divendres 31, diversos cinemes

Estrena de "David Lynch: The art of life", "Bienvenido Mr. Heston" i "El fascinante mundo de El Bosco"

Divendres s'estrena "David Lynch: The art of life", una immersió en el món creatiu de David Lynch dirigida per Jon Nguyen, Rick Barnes i Olivia Neergaard-Holm i que es va presentar en l'última edició del festival de Sitges. El mateix dia també arriba a la gran pantalla "Bienvenido Mr. Heston", de Pedro Estepa i Elena Ferrándiz. La història es remunta al 1961, quan la superproducció de Hollywood d'"El Cid" va irrompre en un petit poble de Valladolid. I només el dimarts 28 de març es pot veure "El fascinante mundo de El Bosco", un documental que mostra l'exposició més completa que s'ha fet mai de l'artista, clau per comprendre la seva extraordinària obra.

"DAVID LYNCH: THE ART OF LIFE"

El genuí director de cinema ens porta a fer un viatge íntim a través dels anys formatius de la seva vida, des de Montana fins als obscurs carrers de Philadelphia. David Lynch descriu els moments que l'han convertit en un dels artistes més personals del nostre temps mentre treballa en els seus quadres.

El documental mostra els retrats, la música i la primera obra de Lynch, il·luminant els racons més recòndits del seu món tan peculiar i únic.

S'estrena el divendres 31 de març a Barcelona, als cinemes Renoir Floridablanca, Boliche Cinemes i Yelmo Icària.

 

 

 

"BIENVENIDO MR. HESTON"

Fa més de cinquanta anys, la vida d'un petit poble de Valladolid, Torrelobatón, es va viure sobtadament interrompuda. Una superproducció de Hollywood produïda per Samuel Bronston hi va desembarcar. El 1961, els seus habitants es van convertir en testimonis i figurants de la pel·lícula "El Cid", dirigida per Anthony Mann i protagonitzada per Charlton Heston i Sophia Loren.

S'estrena el divendres 31 de març als Cinemes Texas de Barcelona a les 20.00, on es projectarà durant una setmana. Els directors Pedro Estepa i Elena Ferrándiz assistiran a la primera sessió per presentar el documental.

La pel·lícula es va presentar en la 60a edició de la Seminci, la Setmana Internacional de Cine de Valladolid, i ha estat guardonada amb el Premi al millor documental nacional al Festival de Cine Films Infest de Palma, a Mallorca.

 

 

 

"EL FASCINANTE MUNDO DE EL BOSCO"

Després de 500 anys, les pintures del Bosch encara ens sorprenen i ens fascinen. "El fascinante mundo de El Bosco" se submergeix en la imaginació d'aquest artista visionari.

Qui era Hieronymus Bosch? Perquè les seves estranyes i fantàstiques pintures captiven encara avui la gent? Com transita entre els mons medieval i renaixentista? D'on provenen les seves creacions gens convencionals i intemporals? En aquesta pel·lícula descobrim les respostes a aquestes preguntes i molt més, a través de l'exposició sobre el pintor més gran que s'ha fet mai a la seva ciutat natal.

Aquest és un dels documentals de la iniciativa Exhibition on Screen. Es projecta només el dimarts 28 de març als cinemes de Barcelona Balmes Multicines, Cinesa Diagonal 3D i Verdi, a Cinesa Sant Cugat i a JCA Cinemes Alpicat – Teatre Principal de Lleida.

 

Anar al contingut