Els guionistes de "Com si fos ahir" revelen els secrets de la tercera temporada
Els guionistes de "Com si fos ahir" parlen de la tercera temporada de la sèrie, després del final d'infart de la segona. Què passarà amb l'Andreu? Si no vols espòilers, no continuïs llegint!
Els guionistes de "Com si fos ahir" revelen els secrets de la tercera temporada
La tercera temporada de "Com si fos ahir" torna el dia 9 de setembre
La tercera temporada de "Com si fos ahir" torna el dia 9 de setembre
A partir del dilluns 9 de setembre, a TV3

Els guionistes de "Com si fos ahir" revelen els secrets de la tercera temporada

Els guionistes de "Com si fos ahir" parlen de la tercera temporada de la sèrie, després del final d'infart de la segona. Què passarà amb l'Andreu? Si no vols espòilers, no continuïs llegint!

Carme Flaqué
TEMA:
Programació tardor 2019

Després de la intensitat del final de la segona temporada de "Com si fos ahir", a la tercera temporada els protagonistes hauran de lluitar per remuntar. Cap d'ells passa pel seu millor moment, però no es rendiran.

A la presentació de la programació de tardor de TV3, vam poder parlar amb el Miquel (Eduard Farelo) i amb la Lola Carreras (Mima Riera), nova incorporació a "Com si fos ahir". La Lola és la nova companya de pis de l'Eva i, pel que ha avançat l'actriu, el seu és un personatge fort que sacsejarà la sèrie.

 


Ja falta menys per saber què passarà amb l'Andreu. Però no podem oblidar la resta de trames que han quedat obertes. Direm adéu per sempre a en Mateu o seguirà donant guerra a la sèrie? Durant l'emissió del capítol final de la segona temporada, l'audiència estava indignada pel seu comportament, a mesura que s'anava descobrint com era realment.

 

 

No ens podem oblidar de la Marta, que enmig d'un núvol d'amor ha descobert que en Mateu era un mentider i potser un assassí. Deu tenir raó aquesta fan de la sèrie? Què creieu que seria capaç de fer la Marta a en Mateu? S'oblidarà d'ell o planejarà una gran venjança?

 

 

Els secrets que han revelat els guionistes de la tercera temporada, fins ara

La Marta, la Gemma i la Sílvia han quedat ben escarmentades de les relacions amoroses. Totes tres buscaran maneres de tirar endavant que les portaran per camins diferents. En el cas de la Marta, s'aficiona a una activitat que en principi li hauria de servir per distreure's, però que pot resultar molt addictiva, i també molt lucrativa, i que la portarà a associar-se amb qui menys ens esperem.

Per la seva banda, la Sílvia dirà prou. Està farta de dubtar, i que les seves inseguretats li impedeixin ser feliç. S'agafarà tan a la valenta aquesta recerca del seu autèntic jo, que acabarà descol·locant els seus amics de tota la vida. A alguns els costarà d'acceptar aquesta nova Sílvia.

La Gemma és qui ha quedat més tipa de les relacions de parella. Aquest any està decidida a viure la vida sense ningú al costat. Però sempre passa que, quan fuges d'una cosa, te'n venen dues tasses. I no seran fàcils de pair.

El Miquelens ensenyarà la seva part més ambiciosa. Les ganes de créixer com a empresari i d'ascendir en l'escala social faran perillar la seva honestedat i el portaran cap al cantó fosc. I la Noe hi anirà al darrere.

El Quim i la Cati no han canviat gaire: els continuen agradant molt els diners i no deixen de buscar noves maneres d'aconseguir-ne. Aquest cop, però, la seva intimitat en sortirà escaldada. Hi ha moltes maneres de viure el sexe i en descobriran una de nova.

L'Eva no ha renunciat a l'amor i és feliç amb el Santi. També és més feliç del que es pensava vivint lluny de la seva filla. Però la seva constant precarietat econòmica la farà posar-se en contacte amb una persona que li proporcionarà la mateixa quantitat d'alegries que de penes.

El Litus també es pensa que ha començat una etapa feliç amb la Clara. El que no s'espera de cap manera és que el seu fill Ismael li acabarà complicant la vida.

El Jordiintentarà complir un somni pendent. Però després dels somnis, ve la crua realitat. I ja sabem que ell no porta gaire bé la frustració. L'etern rondinaire ens farà riure amb les seves desventures i una deriva que mai ens hauríem esperat d'ell.

Tampoc ens hauríem esperat mai de la Joana, una dona que sempre ha tingut les idees tan clares, que de cop descobreixi que té més prejudicis dels que es pensava i que és capaç de fer mal.

El Vicenç no en va tenir prou amb la intensitat de la història amb l'Helena, que ara es ficarà en un altre embolic de la mateixa alçada.

Pel que fa a la "segona generació", els fills dels nostres protagonistes, continuaran buscant el seu lloc al món i adonant-se que no ho tenen gens fàcil. Aquest any, un dels joves ens sorprendrà amb una inusitada història d'amor.

Però què passarà amb l'Andreu? El vam deixar ferit de mort per culpa del Mateu. Se'n sortirà? Haurem d'esperar al dilluns dia 9 de setembre per saber-ho.

 

Pots recuperar l'últim capítol de la temporada i la resta de capítols a la carta.

ARXIVAT A:
Programació tardor 2019

NOTÍCIES RELACIONADES

GALERIES RELACIONADES

Anar al contingut