"La sombra de la ley", el segon film del director Dani de la Torre

14 nominacions als Goya per a cinc pel·lícules amb participació de TV3

"La sombra de la ley", amb 6 nominacions, i "El fotógrafo de Mauthaussen", amb 4, són les que més nominacions acumulen als Premis Goya 2019
Actualitzat
TEMA:
TV3 als Goya

L'actriu Rossy de Palma i l'intèrpret i director Paco León han anunciat, aquest dimecres, a la seu de l'Acadèmia, els nominats a la 33a edició dels Premis Goya 2019, just l'endemà de conèixer les nominacions als XI Premis Gaudí. Cinc llargmetratges amb la participació de TV3 han quedat nominats a les diferents candidatures:

  • "La sombra de la ley", dirigida per Dani de la Torre, opta a 6 premis Goya: millor direcció de fotografia (Josu Inchaustegui), millor música original (Manuel Riveiro i Xavier Font), millor direcció artística (Marta Blasco), millor disseny de vestuari (Clara Bilbao), millor maquillatge i perruqueria (Raquel Fidalgo, Noé Montes i Natalia Montoya) i millors efectes especials (Maria Ballester, Esther Ballesteros i Eric Nieto).

  • "El fotógrafo de Mauthausen" n'ha obtingut 4: millor direcció de producció (Eduard Vallès), millor direcció artística (Rosa Ros), millor disseny de vestuari (Mercè Paloma) i millor maquillatge i perruqueria (Caitlin Acheson).

  • "Entre dos aguas", la nova pel·lícula d'Isaki Lacuesta, premiada a Sant Sebastià amb la Concha d'Or, ha sumat dues nominacions, però de les de més pes, la de millor pel·lícula i millor direcció.

  • "La enfermedad del Domingo" una, la d'actriu protagonista per a Susi Sánchez.

  • "Memorias de un hombre en pijama" la de millor pel·lícula d'animació. 

Als Premis Goya 2019 s'hi han presentat 151 pel·lícules, de les quals 84 són de ficció, 63 són documentals i 4 d'animació. També hi concorren 16 cintes iberoamericanes, 47 films europeus i 32 curtmetratges -15 de ficció, 7 documentals i 10 d'animació. De les 151 històries candidates, 58 són òperes primes.

La gala dels #Goya2019 es farà el 2 de febrer a Sevilla i estarà conduïda per Andreu Buenafuente i Sílvia Abril. El Goya d'Honor d'aquesta edició serà per a Chicho Ibáñez Serrador.

ARXIVAT A:
TV3 als Goya
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut