Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària

Presentació de projectes audiovisuals segons la Norma reguladora

El procediment per a presentació de projectes en règim de producció associada es defineix de forma detallada a la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA".

La Norma té l'objectiu de dotar de màxima transparència a tot el procés de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes, a més de garantir públicament que s'ajusta als principis de publicitat, concurrència, confidencialitat, igualtat i no discriminació.

Periòdicament, i en funció de les necessitats de programació, la CCMA emet convocatòries públiques per a la presentació i selecció de continguts audiovisuals. No obstant això, també es poden presentar projectes sense necessitat d'una convocatòria explícita.

Descarregueu la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA"  Aprovada en l'acord de Consell de Govern 31/2016. Darrera actualització, 4 de març 2020.

_______________________________________________________________________________________________________________

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER A LA PRESENTACIÓ DE PROJECTES SEGONS LA NORMA REGULADORA

Per presentar projectes responent a una convocatòria concreta, ateniu-vos a les condicions especificades a les seves bases.

Per presentar altres projectes audiovisuals, cal aportar la documentació següent:

 1. Formulari de registre degudament emplenat
 2. Model de pressupost desglossat
  Assegureu-vos que deseu aquest arxiu com a "plantilla habilitada per a macros de l'Excel", amb l'extensió .xltm, abans d'obrir-lo. Feu servir la versió actualitzada el 20 de juliol 2019. No s'acceptaran pressupostos amb versions antigues.
 3. Documentació complementària (dossier sobre el projecte)

Tal com s'especifica a la Norma, els projectes s'han de lliurar d'alguna de les maneres següents:

 • Presencialment, per correu postal o missatger a: CCMA Registre de Projectes, situat al Carrer de la TV3, Edifici Ponent 4a planta, 08970 Sant Joan Despí. Posteriorment, caldrà notificar el lliurament, per correu electrònic, a l'adreça projectescontinguts@ccma.cat i adjuntant a la notificació còpia del justificant de l'enviament o lliurament realitzat.
 • Per correu electrònic: a l'adreça projectescontinguts@ccma.cat. IMPORTANT: Utilitzeu un sistema de compressió dels arxius (tipus zip), de descàrrega (tipus Wetransfer) o de compartició d'arxius al núvol (com Drive) per tal d'assegurar la recepció.

En tots els casos, CCMA Registre de Projectes tornarà còpia del formulari de registre amb data i número de registre com a justificant de recepció.

 

Per qualsevol dubte o aclariment sobre la Norma, podeu adreçar-vos per correu electrònic a:

__________________________________________________________________________________________________________________________

CONVOCATÒRIES VIGENTS:

 • Crida Cultura 2021. Segona crida conjunta de la CCMA i el Departament de Cultura per al foment d'obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes.
  Consulteu aquí les bases de la crida, oberta fins el 14 maig.
   
 • Crida sèries de ficció 2021. Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de projectes audiovisuals de ficció per a televisió.
  Consulteu aquí les bases de la crida,

 

CONVOCATÒRIES ANTERIORS:

Anar al contingut