Anar a la navegació principal

Anar a la navegació secundària

Presentació de projectes audiovisuals en règim de Producció Associada

Periòdicament, i en funció de les necessitats de programació, la CCMA emet convocatòries públiques per a la presentació i selecció de continguts audiovisuals. No obstant això, també es poden presentar projectes sense necessitat d'una convocatòria explícita.

CONVOCATÒRIES PÚBLIQUES

Crida arran del conveni entre la CCMA i l'Institut Català de les Empreses Culturals: Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de projectes de continguts audiovisuals culturals. Oberta fins al 6 d'agost del 2020.

Continguts podcast per difondre en format digital i per qualsevol plataforma i altres continguts per a Catalunya Ràdio.

Crida arran de l'acord entre la CCMA i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: Convocatòria de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA per a la selecció de projectes de continguts audiovisuals actualitzada (correcció del punt 3) amb data 17/6/2020.
Consulteu aquí la Resolució provisional de la Crida

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

El procediment per a presentació de projectes en règim de producció associada es defineix de forma detallada a la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA".

La Norma té l'objectiu de dotar de màxima transparència a tot el procés de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes, a més de garantir públicament que s'ajusta als principis de publicitat, concurrència, confidencialitat, igualtat i no discriminació.

Descarrega la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA"
Aprovada en l'acord de Consell de Govern 31/2016. Darrera actualització, 4 de març 2020.

Descarrega el formulari de registre

Descarrega el model de pressupost desglossat
Assegureu-vos que deseu aquest arxiu com a "plantilla habilitada per a macros de l'Excel", amb l'extensió .xltm, abans d'obrir-lo. Feu servir la versió actualitzada el 20 de juliol 2019. No s'acceptaran pressupostos amb versions antigues.

 

Tal com s'especifica a la Norma, els projectes s'han de lliurar d'alguna de les maneres següents:

  • Per correu postal o missatger a: CCMA Registre de Projectes, situat a Carrer de la TV3, Edifici Ponent 4a planta, codi postal 08970 Sant Joan Despí. Cal notificar-ho per correu electrònic a l'adreça projectescontinguts@ccma.cat, adjuntant a la notificació còpia del justificant de l'enviament realitzat.
  • Presencialment a: CCMA Registre de Projectes, situat a Carrer de la TV3, Edifici Ponent 4a planta, Sant Joan Despí.
  • Per correu electrònic a l'adreça: projectescontinguts@ccma.cat. IMPORTANT: Utilitzeu un sistema de compressió dels arxius, tipus Wetransfer, per tal d'assegurar la recepció.

En tots els casos, CCMA Registre de Projectes tornarà còpia del formulari de registre amb data i número de registre com a justificant de recepció.

Per qualsevol dubte o aclariment sobre la Norma, podeu adreçar-vos per correu electrònic a:

 

Anar al contingut