"Zona zàping" ret homenatge a Leo Messi

Aquest divendres, a les 22.00, "Zona zàping" retrà homenatge al gran protagonista esportiu de la setmana, Leo Messi.

La setmana ha tingut un gran protagonista: Leo Messi. També ho serà en el "Zona zàping". El blaugrana va batre aquest cap de setmana el rècord de Zarra com a màxim golejador de la història de la Lliga, i dimarts va superar el del madridista Raúl González com a màxim golejador de la Lliga de Campions. El "Zona zàping" retrà el seu homenatge amb l'ajuda inestimable dels actors i actrius del musical "Sister Act", que dedicaran una cançó a l'argentí.

El final de temporada de Fórmula 1 també tindrà el seu espai de protagonisme, amb l'última carrera de Fernando Alonso amb Ferrari i amb els rumors sobre el seu futur, que es van apagar gràcies a una intervenció inesperada.

Però, a més de tot això, encara quedarà temps per repassar moltes altres imatges de la setmana. Bàsquet, hoquei, motor, esports d'aventura..., moltes imatges que potser han passat desapercebudes i que des del "Zona zàping" es rescataran..

Una setmana més, es podrà gaudir d'un nou capítol del "Pepsicòleg", el Pep Guardiola particular del programa que ofereix als espectadors consells d'autoajuda.

I com sempre, els espectadors tindran el seu espai de participació a "Zona Web", amb els vídeos protagonitzats per ells mateixos.

Una altra manera de participar en el programa és el "ZZ HITS", un concurs musical en què els seguidors del programa poden enviar les seves cançons, amb lletra i música original. Les bases completes d'aquest concurs es poden trobar a:

ccma.cat/esport3/concursos/

 

esport3.cat/zonazaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

Anar al contingut