"24h Europe – The next generation"
"24h Europe – The next generation"
EUROPA

TV3 se suma al projecte "24h Europe – The next generation" amb l'emissió del programa de 24 hores pel 33

El projecte proposa una expedició pel continent europeu amb 66 joves de 15 a 30 anys que són el seu futur i que, a més, són minoria al vell continent. El programa, de 24 hores, s'emetrà pel 33 (del dissabte 4 de maig a les 6, fins a les 6 del dia següent), simultàniament amb altres cadenes europees com ARTE, l'alemanya BR o la finesa YLE.

De manera excepcional, el dissabte 4 alguns continguts infantils del canal Super3 s'emetran durant el matí per TV3.

El dissabte 4 de maig, el 33 se suma al projecte "24h Europe – The next generation" i emetrà un programa de 24 hores on intervenen 25 països. El projecte tracta sobre un dia a l'univers que anomenem Europa, explicat a través dels ulls de joves de 15 a 30 anys. Aquesta iniciativa que s'emmarca en el Dia d'Europa -9 de maig- també es podrà seguir el programa al web de TV3, que tindrà un canal exclusiu digital 24 hores, i, a més a més, també tindrà presència al canal oficial de TV3 a YouTube i als perfils oficials de les xarxes socials.

El programa consta de 24 capítols d'una hora que dona veu a 66 joves europeus, dos d'ells catalans, i s'emetrà simultàniament per diferents televisions prestigioses com la cadena pública cultural europea ARTE, la televisió educativa alemanya BR alpha, el canal públic generalista alemany dels estats de Berlin i Brandenburg RBB, el canal públic de la televisió belga francòfona RTBF, el canal públic generalista alemany dels estats de Renània i Baden-Wurtenberg SWR i el canal de televisió públic finès YLE.

A "24h Europe – The next generation" diferents estudiants, empresaris, ciutadans, migrants, estranys, pagesos, solidaris, voluntaris, obrers, hipsters, entre d'altres, ens porten al seu món, comparteixen la seva vida quotidiana, els seus somnis i realitats.

Avui en dia que la societat està actualitzant el seu sistema operatiu, en que la informació és el nou patró or i el tractament de dades és la nova indústria pesada, el 33 ofereix una expedició pel continent europeu amb les persones que són el seu futur. Un futur a mans de joves de menys 30 anys que, a més, són minoria al vell continent.

Un programa de mons i contradiccions paral·leles, un document contemporani i un manifest per llegir un futur en procés.

Anar al contingut