A partir del 27 de desembre, a les 16.00

TV3 estrena "Amb la vida al davant", la lluita de tres filles per descobrir la veritat de la mort dels seus pares

A partir del 27 de desembre, a les 16.00, després de "Cuines", TV3 estrena "Amb la vida al davant", una sèrie de France 3. L'accident en una mina de carbó enterra tres homes, i un secret. Les seves filles comencen una llarga baralla legal per descobrir la veritat, desenterrant secrets pesants del passat.

"Amb la vida al davant" és una sèrie de televisió francesa en dotze capítols de 52 minuts, creada i escrita per Dan Franck i Stéphane Osmont i dirigida per Gabriel Aghion, emesa a France 3. TV3 emetrà tres capítols cada dia, del 27 al 30 de desembre. 

A mitjans de la dècada del 1970, a Chambries, una població de la zona minera del Nord-Pas de Calais. Una explosió de gas provoca l'enfonsament d'un pou. L'accident enterra tres homes, i un secret, el seu secret... A més del dol pels seus pares, comença una llarga baralla legal per a Alma, Solana i Caroline, les seves respectives filles. En buscar la veritat, desenterraran secrets pesants del passat. 

A partir d'aquest drama entre les tres joves es crearà un vincle indestructible, fet de confidències, rialles, secrets compartits i petites disputes! Jurant amistat eterna, Alma, Solana i Caroline també seguiran cadascuna el seu camí, descobrint l'amor, la independència, el treball, fent balanç de la seva condició femenina i social i buscant alliberar-se'n de tot el que han passat. 

Sinopsi genèrica 

La història comença a Chambries, un poble miner del nord de França, a principis dels anys setanta, quan el carbó de França comença a esgotar-se. Un intercanvi lacònic i murmurat entre tres carboners, Paul, Henri i José, comenten que tancaran una de les galeries ben aviat. Els tres miners hi baixen de pressa. No sé sap què hi van a fer... 

A la cafeteria de la Micheline, l'Alma, la Caroline, i la Solana, mostren la roba que s'han fet. La seva ambició és convertir-se en estilistes a París. La moda és tot en el que pensen. Però les seves vides estan a punt de prendre un gir molt diferent. 

De sobte, se sent una gran explosió. Una de les galeries de la mina s'ha enfonsat. Hi ha tres homes desapareguts, els seus pares. Però què estaven fent Paul, Henri i José en aquella galeria abandonada, que no era on se suposava que havien de treballar? 

Càsting 

- Stéphane Caillard (Alma) 
- Alma Jodorowsky (Solana) 
- Lilly-Fleur Pointeaux (Caroline) 
- Sabine Haudepin (Micheline) 
- Vladimir Consigny (Rodolphe) 
- Corentin Fila (Fadi) 
- Claire Nebout (Valérie) 

Anar al contingut