TV3 líders d'audiència
TV3 líders d'audiència

TV3 comparteix el lideratge de diumenge, i col·loca els telenotícies i la tarda de cine entre els més vistos

TV3 lidera l'audiència d'ahir, amb una quota del 9,2%, empatada amb Antena3. Les dues edicions del "TN cap de setmana" se situen entre els més vistos i també bon resultat del primer "Tarda de cine", que lidera la seva franja. Dissabte, TV3 va liderar amb una quota del 13%, i el "Preguntes freqüents" va tornar a fer molt bon resultat i va ser el més vist de la seva franja.

TV3 és la més vista de diumenge, juntament amb Antena3, amb una quota del 9,2%. El "TN cap de setmana migdia", amb Ramon Pellicer i Cristina Riba, el més vist del dia, amb 403.000 espectadors i una quota del 24,3%. El tercer lloc, l'ocupa l'edició del vespre del telenotícies, amb un 15,7% de quota i 393.000 espectadors.

El primer "Tarda de cine", en què es va emetre la pel·lícula "Els anys perduts", va ser setena en el rànquing dels més vistos i líder de la seva franja, amb una quota del 13,7% i 242.000 espectadors.

Dissabte, TV3 va liderar i el "Preguntes freqüents" va fer molt bon resultat

TV3 va tornar a liderar dissabte, amb una quota del 13%. A més, "Preguntes freqüents" va ser el tercer programa més vist del dia i líder, una setmana més, de la seva franja, amb una quota del 18,7% i 360.000 espectadors.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

Anar al contingut