Laura Rosel
Laura Rosel
Dimarts, a partir de les 8.45

Les conseqüències de la inhabilitació del president Torra, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts, a partir de les 8.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, analitzarà les conseqüències de la inhabilitació del president Torra amb Sergi Sabrià, president del grup parlamentari d'ERC; Maria Sirvent, diputada de la CUP, i Albert Batet, president del grup parlamentari de Junts per Catalunya.

A les 07.40, a "VEUS de la COVID" es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

A partir de les 08.45, TAULA per analitzar les conseqüències de la inhabilitació del president Torra amb Sergi Sabrià, president del grup parlamentari d'ERC; Maria Sirvent, diputada de la CUP, i Albert Batet, president del grup parlamentari de Junts per Catalunya.

A les 09.15, TERTÚLIA amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; Andreu Barnils, periodista del diari VilaWeb; Roger Pi, delegat de l'ACN a Madrid, i Gerard Guiu, periodista i advocat.

A partir de les 10.30, "Informe econòmic", amb Xavier Sala i Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat de Colúmbia de Nova York. Farà balanç de la política econòmica del primer mandat del president Trump. Abans del coronavirus, els Estats Units encadenaven 10 anys d'expansió econòmica. Què ha fet Trump perquè continués aquesta etapa? La seva gestió de la crisi de la Covid enterra les possibilitats de ser reelegit?

A les 11.07, història, amb Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens. El personatge històric serà el president de la Generalitat de Catalunya, Francesc Macià.

A partir de les 11.20, "Les històries" del Quico Sallés, periodista al diari El Món.

A les 11.35, ciència amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut i com a convidada Clara Menéndez, directora de la iniciativa salut materna, infantil i reproductiva d'ISGlobal. És una de les firmants de la petició d'una auditoria a la gestió de govern de la Covid.

 "El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut