La transmissió serà de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.
La transmissió serà de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima
DIJOUS, A LES 20.00

La setena jornada de l'Eurolliga femenina de bàsquet, que enfronta l'Spar Citylift Girona i el Lattes Montpeller, a Esport3

Demà, a les 20.15, Esport3 emetrà el partit entre l'Spar Citylift Girona i el Lattes Montpeller, en la setena jornada de l'Eurolliga femenina de bàsquet.

La setena jornada de l'Eurolliga femenina de bàsquet suposa el retrobament de dos equips que ja es van veure les cares la temporada passada. L'Spar Citylift Girona rep aquest dijous el Lattes Montpeller, l'equip que les va superar en la semifinal de l'última Eurocup. Ara els dos equips han pujat un graó més i es troben dins el grup B de la màxima competició continental. Les gironines intentaran fer valdre el factor Fontajau, on han guanyat els dos partits, per superar un dels conjunts més potents del grup.

Un partit que, a més, podria comptar amb el gran al·licient del debut de l'estrella europea Sonja Vasic (Sonja Petrovic abans de contraure matrimoni), el fitxatge de més impacte de l'Uni Girona. La sèrbia ha arribat a Girona aquesta mateixa setmana després de recuperar-se d'una operació al genoll.

L'Spar Citylift Girona-Basket Lattes Montpellier començarà aquest dijous a les 20.15 i serà retransmès en directe per Esport3, que connectarà amb Fontajau ja des de les 20.00. Comptarà amb els comentaris de Xevi Bardolet i l'exjugadora internacional Cindy Lima.

esport3.cat

Anar al contingut