La papallona fluorescent, al "Dinàmiks" de demà dissabte

El programa "Dinàmiks" porta nous experiments al canal Super3. Aquest dissabte, a les 10.40, Dani Jiménez, el presentador, ensenyarà a fer una papallona fluorescent, descobrirà per què es té set quan es mengen aliments salats i plantejarà buidar un got d'aigua just per la meitat.

Al "Dinàmiks", Dani Jiménez ensenyarà a fer una mà robòtica. Per fer aquest experiment, el Dani necessitarà un pal de gelat, un regle, tisores, dos bastonets de fusta, cola blanca i pinzell, cartró fi, un llapis, foamy de colors, quatre volanderes, cinta adhesiva de doble cara, un neteja pipes, pintura fluorescent, un tap de suro, una ampolla de plàstic, arròs, una barrina i elements per decorar.

I després d'aquest experiment, "Dinàmiks" repassarà la figura de William Kirby, un capellà naturalista anglès. És considerat el pare de l'entimologia, la branca de la geologia que estudia els insectes. Al llarg de quaranta anys va fer una gran col·lecció d'insectes.

A l'apartat de "La pregunta curiosa", Dani Jiménez descobrirà, amb exemples pràctics, per què es té set quan es mengen aliments salats. "El repte" plantejarà com es pot buidar un got d'aigua per la meitat.

 

super3.cat/dinamiks

Clip capítol "La papallona fluorescent"

Anar al contingut