Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

Els cotxes elèctrics i l'aposta per la fabricació de bateries, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia. Després que s'hagin ampliat les ajudes per la compra de cotxes elèctrics, a "Els matins" parlarà de l'aposta per la fabricació de bateries amb l'economista Fernando Trias de Bes, el president del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya, Josep M. Vall, i el director de "Valor Afegit, Albert Closas.

Polítics i Twitter

Arran de la decisió d'Ada Colau de deixar Twitter, s'avaluarà amb Juan Soto Ivars l'ús que fan els polítics de les xarxes.

El futur del PPC

El nou secretari general del Partit Popular de Catalunya, Santi Rodríguez, respondrà a les preguntes sobre el futur del partit i la remodelació que intenta revertir la caiguda de vots en les últimes eleccions.

Flors, servei essencial

El corresponsal de TV3 a Brussel·les, Joan Raventós, explicarà com és que la venda de flors s'ha considerat essencial a Bèlgica i ha quedat al marge de les restriccions.

La València dels 80 i 90

Es connectarà amb València per parlar amb l'escriptor Rafa Lahuerta, autor de "Noruega", del fenomen literari que retrata la ciutat en els últims anys del segle XX.

La taula d'"Els matins"

Isabel Garcia Pagan i Arturo Puente comentaran i contextualitzaran els titulars del dia. I Sergi Pàmies acostarà altres notícies menys destacades.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut