Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, A LES 8.30

Els consellers Josep Bargalló, Alba Vergés i Chakir el Homrani, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 23 de setembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Josep Bargalló, conseller d'Educació; Alba Vergés, consellera de Salut, i Chakir el Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia

A les 9.15, la tertúlia, amb Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Iolanda Fresnillo, membre de la Plataforma Auditoria Ciutadana pel Deute; Carles Campuzano, exdiputat, i Jordi Cañas, eurodiputat.

 

La tertúlia esportiva

A les 10.35, la tertúlia esportiva, amb Ricard Torquemada, director de "La TDT" de Catalunya Ràdio; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Ramon Besa, redactor en cap d'El País; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, i Marcos López, periodista d'El Periódico.

  

Entrevistes a l'escriptor Adrià Pujol i al professor de Dret Públic Antoni Carreras

A les 11.05, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista a l'escriptor Adrià Pujol, que presenta "Míster Folch" (Editorial Empúries).

A les 11.45, "Pregunta'm el que vulguis", amb l'estudiant Rut Queralt parlant de l'ús del telèfon mòbil a les aules amb Antoni Carreras, professor de Dret Públic a la Universitat Rovira i Virgili.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut