Catalunya Ràdio, emissora oficial de la Catosfera 2018

Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, participarà en un sopar tertúlia; Mariola Dinarès, directora del programa "Popap", moderarà la taula "El periodisme després de l'1 d'octubre", i Gina Tost, de l'espai "Generació digital", serà ponent del debat "Les claus per comunicar-se amb el públic juvenil".

Divendres, 19 d'octubre, a les 13.00, el programa "Popap" farà un especial des de Girona, amb la participació d'alumnes dels instituts Montilivi i Vall de Llémena, i l'Escola Vedruna.

Catalunya Ràdio és el mitjà oficial de la Catosfera, el cicle de debats en profunditat i xerrades centrat en la comunicació i internet a Catalunya, que té lloc a l'Auditori Josep Irla de Girona els dies 18, 19 i 20 d'octubre.

El divendres, 19, a les 13.00, "Popap", l'espai de tendències a les xarxes socials de l'emissora realitzat per la periodista i emprenedora digital Mariola Dinarès, farà una edició especial des de l'Auditori Josep Irla. El programa parlarà del periodisme de xarxes després de l'1-O amb el fotoperiodista Jordi Borràs i els enginyers informàtics Jordi Iparraguirre i Josep Maria Ganyet; descobrirà el consum digital dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Montilivi, de 3r d'ESO de l'Institut Vall de Llémena (Sant Gregori) i de l'Escola Vedruna, i comptarà amb l'actuació de l'empordanesa Paula Grande, que presenta "Sóc", un disc compromès de jazz, soul i algun toc de hip-hop.

A les 19.00, la taula rodona "El periodisme després de l'1 d'octubre" comptarà amb la participació de Mariola Dinarès com a moderadora, i d'Ariadna Oltra, periodista de TV3 i col·laboradora d'"El matí de Catalunya Ràdio", com a ponent.

A les 21.30, tindrà lloc el "Sopar-off", a l'Hotel Peninsular, amb Saül Gordillo, director del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio; David Ferrer, secretari de Comunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, i Oriol Soler, president del Grup SOM i l'Institute for Advanced Arquitecture of Catalonia (IAAC).

El dissabte, 20, a les 17.30, la taula rodona "Les claus per comunicar-se amb el públic juvenil" comptarà, entre els seus ponents, amb la participació de Gina Tost, periodista del programa "Generació digital".

 

catradio.cat

324.cat

 

Anar al contingut