Barça

Els fills de Xavi es lleven amb la mateixa il·lusió que el seu pare

Núria Cunillera, la dona de Xavi Hernández, publica una storie en la qual es veu els seus fills en el cotxe cantant l'himne del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

No és un dilluns qualsevol...  El Barça ha guanyat un clàssic i els fills de Xavi s'han despertat amb l'himne culer. De camí cap al col·legi, Xavi Hernández i la seva dona Núria Cunillera han posat la sintonia que tot culer ha vibrat en les últimes hores. L'Spotify Camp Nou ha viscut un trepidant clàssic contra el Reial Madrid. No ha estat fins al minut 92 que Franck Kessie ha fet el gol de la victòria i ha desfermat la bogeria al temple blaugrana, ple de gom a gom amb més de 97.000 aficionats. Cap d'ells, però, ha estat més feliç que Xavi Hernández. 

A la roda de premsa posterior al partit, el tècnic blaugrana s'ha mostrat especialment orgullós dels seus jugadors. Xavi ha demanat obertament que es valori l'esforç de l'equip, una cosa que "per desgràcia" no es fa al Barça. Les paraules han anat dirigides, sobretot, als dos golejadors blaugranes, dos dels jugadors més criticats durant la temporada.

"És hora de valorar el que està fent aquest equip perquè es parla molt poc. Han estat molt criticats i han patit. Estic molt orgullós de veure com els hi va la vida en cada pilota i s'ha de valorar."

"La desgracia del nostre club és que no valorem les coses. Crec que el Sergi Roberto sempre ha estat un exemple i estic especialment content per ell. Era un partit per entendre la superioritat al mig del camp i ho ha entès molt bé. També estic especialment content pel Franck Kessie."

Fora de joc d'Asensio

"El fora de joc és clar. Em sorprèn que Ancelotti en dubti. És una cosa científica, no hi ha debat. Si avui es parla del VAR és de traca ja. En general hem estat millors que el Reial Madrid i quan ha marcat Asensio he tingut la sensació que el resultat era molt injust." 

 

 

Superiors al Madrid

"Hem estat molt bé en general, en els duels en la pressió alta... A la segona part hem patit més, però crec que l'equip ha fet un gran pas endavant amb el joc. Som justos guanyadors perquè hem estat superiors al Madrid i hem fet el partit que volíem fer."


Remuntada a la Lliga

"No hem d'oblidar d'on venim. L'any passat estàvem nosaltres 12 punts per darrere i al mes de novembre, quan vam perdre al Bernabéu, estàvem tres punts per darrere. Des de llavors, hem remuntat 15 punts al Madrid."


Resum del Barça-Reial Madrid (2-1) 

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut