Xavi, durant la roda de premsa d'aquest dissabte (FC Barcelona)
Barça

Xavi descarta que el Barça incorpori cap porter per cobrir la baixa de Ter Stegen

"Estem molt contents amb Iñaki", sosté el tècnic del Barça, que s'ha desfet en elogis cap al Girona i ha defensat la clàusula de la por que afecta Pablo Torre

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha comparegut en roda de premsa per valorar els aspectes previs al partit contra el Girona, que pot ser important en la cursa pels primers llocs de la Lliga. El tècnic blaugrana ha parlat molt del duel però també ha parlat d'altres aspectes. Sobretot dels plans del Barça després de la intervenció a la qual s'ha sotmès el seu porter titular, Marc-André Ter Stegen

"No, no, no és cap opció fitxar cap altre porter. Tenim plena confiança en l'Iñaki, que ho està fent molt bé. També en els altres porters de la casa. I el Marc no s'estarà tant de temps de baixa. No és com si hagués tingut una lesió de creuats."

 

 

Sobre el Girona, tot han estat lloances per part de l'entrenador del Barça: 

"Pot ser que la bona situació del Girona hagi sorprès a la gent. Per nosaltres, no és una sorpresa perquè quan ho analitzes veus que juguen molt bé, que fan bé les coses: Míchel és molt bon entrenador i els jugadors fan bé les coses a nivell individual (333) No sé amb quin Girona ens trobarem, però nosaltres anirem per ells des del primer moment." 

Per últim, Xavi s'ha posicionat a favor de la clàusula de la por que privarà Pablo Torre de jugar el partit. Si fos per ell, l'altre blaugrana cedit a Girona, Eric García, tampoc disputaria el derbi, ha reconegut amb franquesa.

Anar al contingut