Wijnaldum jugarà al PSG
BARÇA

Wijnaldum explica per què no va fitxar pel Barça

El jugador neerlandès ha confessat que, tot i tenir coll avall que seria blaugrana, el PSG va ser més ràpid. Admet que a París guanyarà més diners

Francesc LatorreActualitzat

Holanda s'estrena demà en l'Eurocopa contra Ucraïna i, en la prèvia del partit, ha parlat el migcampista Georginio Wijnaldum, nou jugador del PSG però que va estar molt a prop de fitxar pel Barça. El neerlandès ha donat alguns detalls del per què ha acabat a París i no a Barcelona. Segons ell, no es tracta només d'una qüestió de diners.

"Veig que els mitjans de comunicació parlen només del sou, però no és veritat. El PSG va ser més ràpid, simplement. Em van explicar el seu projecte i em va agradar. Em vaig sentir apreciat. I així l'hi vaig explicar també a Ronald Koeman. Admeto que al PSG guanyaré més diners, però aquesta no és l'única raó."

De fet, Wijnaldum tenia molt coll avall que la propera temporada jugaria al Barça.

"Quan va acabar la Lliga, el Barça va venir amb una proposta molt concreta i seriosa. Pensava que aniria allí, ho vaig pensar sempre. Els meus agents hi van anar unes quantes vegades, es van reunir en diverses ocasions amb representants del club. Vam negociar quatre setmanes. Va ser una decisió difícil. Són dos clubs molt grans. I qualsevol jugador voldria jugar amb qualsevol dels dos. Em sento molt alleujat d'haver decidit abans que comenci l'Eurocopa."

A Wijnaldum li han preguntat si el seu compatriota De Jong estava trist pel fet que l'any que ve no siguin companys al Barça

"Crec que sí, però no li passa només a ell. Mireu a les xarxes socials i veureu que hi ha gent enfadada pel fet que no hagi fitxat pel Barça. Però també es pot veure d'una manera positiva: els aficionats del Barça em volien i jo volia jugar al seu club. Però el PSG va ser més ràpid."

Ronald Koeman espera ara que no passi el mateix amb el també neerlandès Depay. El Barça en podria anunciar la setmana que ve la seva negociació.

 

 

Anar al contingut