Wayne Rooney: "Els futbolistes som blancs fàcils"

L'internacional anglès respon a les pressions del govern britànic perquè es retallin el sou. "I les estrelles d'altres esports que viuen a Mònaco i no paguen impostos?", diu el jugador-entrenador del Derby
Actualitzat

Ja fa dies que el futbol anglès mira de trobar solucions per decidir qui ha d'assumir les retallades que es derivaran de la paralització de l'activitat per culpa del coronavirus. Una picabaralla semblant a la d'aquí. Els futbolistes, però, sembla que se senten maltractats per les pressions del govern britànic instant-los a rebaixar-se el sou. 

Wayne Rooney, el jugador amb més internacionalitats a la selecció anglesa, va aprofitar la seva columna setmanal al "The Times" per expressar el malestar dels jugadors, que entenen que els estan fent passar pels dolents de la pel·lícula de cara a l'opinió pública, i aprofita per disparar cap a una altra banda: 

"T'ho miris com t'ho miris, som el blanc fàcil. El que no diuen és que la meitat del que guanyem se l'endú el recaptador d'impostos. Aquests diners van al govern i van a l'NHS -el sistema sanitari públic del Regne Unit. I què passa amb les estrelles d'altres esports, que es poden permetre deixar de pagar impostos aquí anant a viure a Mònaco? Per què no els assenyalen a ells? No seria una bona manera d'aconseguir més diners?"

Rooney, actual tècnic assistent i jugador del Derby County, a la Championship, reacciona després de les declaracions del Ministre de Sanitat britànic, Matt Hancock, que instava els jugadors a retallar-se el sou. L'exestrella del Manchester United, entre d'altres equips, afegia que ell, amb 34 anys i una llarga i exitosa carrera al darrere, podria ser solidari tant amb el seu club com amb l'NHS, però que patia pels jugadors més joves. 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut