ESPANYOL

Víctor Sánchez: "Tant de bo el canvi de tècnic ens faci tornar a guanyar"

El capità blanc-i-blau confia que l'arribada de Machín suposi un revulsiu anímic al vestidor de l'Espanyol, encara molt autocrític

Oriol VidalActualitzat

Un canvi de tècnic il·lustra sempre un fracàs. Principalment, dels jugadors. Al vestidor blanc-i-blau segueixen autocrítics. Avui, un altre dels capitans, Víctor Sánchez, ha seguit el mea culpa que va entonar ahir David López.

"Quan marxa un entrenador, al final el jugador és el culpable. Dimecres va ser un dia complicat i emotiu pel comiat del David. Però, a partir de l'autocrítica, mirarem de capgirar-ho tot. Esperem que el canvi de tècnic suposi un revulsiu anímic i aviat arribin les victòries"

L'Espanyol ja viu immers en el mètode Machín. El grup busca assimilar el més aviat possible el sistema de tres centrals i dos carrilers tan típic del tècnic sorià.

"Machín demana molta intensitat i concentració. Vol un grup que lluiti, que robi ràpid i que arribi de pressa a les fases ofensives. Per sort, tenim molts entrenaments per poder-ho interioritzar. Tant de bo guanyem ja contra el Vila-real i ens trobem aviat en una zona còmoda"

El veterà migcampista confia en la recuperació de l'Espanyol per tornar a gaudir amb el joc i instal·lar de nou l'alegria als seguidors.

 

ARXIVAT A:
Pablo Machín
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut