Espanyol

Víctor Sánchez mostra el seu malestar amb l'Espanyol pels entrebancs en la seva renovació

El jugador de l'Espanyol assegura que "em sento molt valorat per paraules però no per fets", parlant d'unes negociacions que no acaben de plasmar-se

Actualitzat

Poc després de l'empat davant l'Athletic (0-0), el jugador de l'Espanyol Víctor Sánchez va expressar clarament el seu malestar pel fet de no firmar la renovació del seu contracte. D'acord amb la versió del jugador, l'acord està pràcticament emparaulat però a l'hora de passar als fets el club està donant allargues.

"Sempre estem igual i al final ja no sé si arribarà l'oferta del club o no. Estic cansat de creure en la paraula d'algú i que no em responguin –ha exclamat el de Cerdanyola-. Jo només vull pensar a jugar, però al final aquesta situació t'afecta. Estic dolgut, una mica decebut amb el club i cansat. Ara mateix no sé què passarà. No em sento valorat com voldria o com penso que hauria d'estar. Per paraules em sento molt valorat, però per fets no", ha comentat. Sánchez té contracte fins al juny del 2018.  

La resposta del club no s'ha fet esperar, Ramon Robert, ha criticat davant de les càmeres de TV3 que el capità hagi fet servir la premsa per criticar la demora de la seva renovació i ha remarcat que "fer servir el fòrum públic per parlar aquests temes" no era el més adequat. El conseller delegat de l'Espanyol no descarta que la renovació de Víctor Sánchez estigui a sobre de la taula des de fa temps, "sempre hem dit que era un dels temes que tenim pendents d'afrontar. No hem tancat propostes concretes que ja es parlaran, però mai des de la pressió".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut