Vero Boquete en un acte de la UEFA
Vero Boquete en un acte de la UEFA (UEFA)
Cas Rubiales

Vero Boquete assegura que el mòbil de Jenni Hermoso "va ser piratejat"

L'excapitana de la selecció espanyola assegura que es van fer servir els seus vídeos per filtrar-los de manera interessada

Redació Esport3Actualitzat

El cas Rubiales no deixa d'embolicar-se. L'exinternacional espanyola Vero Boquete assegura que el mòbil de Jenni Hermoso "va ser piratejat" per accedir a les seves fotos i vídeos per després filtrar-les de manera interessada. L'actual jugadora de la Fiorentina ho ha dit en una entrevista a la revista alemanya "Der Spiegel".

"Així és la guerra. Sabíem que no hi havia regles. Després es van filtrar les coses que podien servir per atacar la víctima."

La migcampista està convençuda que Rubiales i Vilda serien considerats els millors si les càmeres no haguessin gravat el petó forçat, tot i que abans hi havia nombroses queixes de les jugadores per "determinats comportaments i condicions d'entrenament".

Segons el seu testimoni, les filtracions dels vídeos d'Hermoso han sigut del tot interessades.

"A l'autobús també hi ha altres moments on les jugadores diuen que es tracta d'un assumpte molt seriós que no es pot tolerar."

I dispara contra Rubiales i l'RFEF:

"Com que la FIFA li havia prohibit contactar amb la Jenni, ell va buscar altres camins."

Disconforme amb l'elecció de Tomé

Boquete, reivindicativa en moltes entrevistes, sosté que amb la dimissió de Rubiales s'ha guanyat una batalla contra el masclisme, però alerta que s'està perdent la guerra per aconseguir canvis més generals al món del futbol.

Per això no és partidària del nomenament de Montse Tomé com a seleccionadora espanyola:

"Ha tolerat masses coses i es va distanciar molt tard de Rubiales. No poso en dubte que és una bona entrenadora. Però, és la millor que es pot trobar per al millor equip del món? Crec que no. N'hi ha altres amb més experiència".

Precisament, les 23 futbolistes espanyoles es reuneixen aquest dimarts amb l'RFEF per exigir canvis en l'estructura. Divendres, Montse Tomé ha de fer oficial la llista de les convocades per als dos pròxims partits de la selecció espanyola.

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut