Les imatges dels fets han estat publicades pel perfil de la xarxa X @FutbolCat_Radio

Un intent d'agressió a l'àrbitre va desencadenar la vergonyosa baralla entre famílies a Sabadell

L'acta del col·legiat posa llum a l'últim capítol de violència que cal lamentar al futbol base català
Redacció Esport3 Actualitzat

Nou capítol de violència al futbol base català. Dissabte el complex Olímpia de Sabadell va ser l'escenari d'un partit entre nens de 8 anys del CE Sabadell i de l'EFB Ripollet que va acabar amb una lamentable baralla entre famílies dels dos equips. El vídeo de la batussa, publicat a la xarxa X pel perfil de Catalunya Ràdio dedicat al futbol català, s'ha fet tan viral com explícites són les seves imatges.

Enmig de la vergonya i el neguit que provoca la repetició de casos com aquest, l'acta del col·legiat posa llum als fets, que haurien tingut l'origen en un intent d'agressió arbitral.

 

El text relata com en acabar el joc "una persona del públic" va saltar al terreny de joc i es va poder  "identificar a quin equip pertanyia (Sabadell)". L'acta prossegueix amb les intencions que tenia aquest pare: "Se m'ha acostat amenaçant-me i referint-se a mi en els següents termes: 'T'agafaré pel coll.'" L'àrbitre explica que es va veure "obligat a abandonar corrent" la gespa mentre "altres pares i més gent del públic interceptaven l'individu".

L'equip visitant ha emès un comunicat secundant i ampliant la versió arbitral. Segons la nota de l'EFB Ripollet, després d'interceptar aquesta persona, els incidents s'agreugen quan una discussió verbal deriva en una agressió d'un pare a un "membre del club" ripolletenc. L'entitat ha començat una "investigació interna" i promet "mesures" amb els implicats perquè els fets no es tornin a produir.

 

Des de Ripollet han volgut verbalitzar també el seu disgust per aquests incidents. N'ha parlat a TV3 Cristian López, director esportiu EFB Ripollet:


L'altre club involucrat, el Centre d'Esports Sabadell, també ha rebutjat els fets i ha anunciat "les mesures oportunes"

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut