HOQUEI patins

Un combinat farcit de catalanes conquereix el setè campionat d'Europa consecutiu (4-0)

La selecció espanyola d'hoquei patins s'ha penjat l'or per la via ràpida liquidant a Portugal per 4 gols a 0

Set campionats d'Europa de manera consecutiva demostren que la selecció espanyola és la gran dominadora de l'hoquei patins continental en categoria femenina. Aquest cop l'ha guanyat amb un equip amb 8 catalanes de les 11 convocades pel seleccionador, també català, Ricard Muñoz.

Victòria planera

La final ha estat còmoda, a Portugal ja l'havien derrotat per 5 a 1 a la fase de grups. En el minut 11, Aina Florenza ha estrenat el marcador amb una rematada des de lluny. Florenza ha marcat en tots cinc partits que ha disputat en aquest Europeu d'Olot. Quatre minuts després, Marta Piquero ha aprofitat una passada de Sara Roces, per anotar el 2 a 0.

La mateixa Piquero des del punt de penal ha sentenciat la final quan quedava poc més de 5 minuts per acabar el partit. I Casarramona també s'ha afegit a la festa fent el quart, l'única jugadora que ha guanyat aquests set Europeus seguits. Un nou èxit de l'hoquei català.