Ambient culer a Montjuïc (@FCBarcelona)
Ambient culer a Montjuïc (@FCBarcelona)
Barça

Ultimàtum 1 de gener: més de 30.000 socis del Barça, en risc

El termini per regularitzar les dades del cens va acabar amb 110.531 actualitzacions

Redacció Esport3Actualitzat

Últim avís del Barça per als socis que no hagin regularitzat encara les seves dades. El termini es va acabar aquest dijous, i fins a 30.770 socis no van completar l'actualització del cens. S'exposen, ara, a perdre la seva condició de socis i tots els drets associats. El club, però, els dona marge per fer-ho abans de l'1 de gener.

D'acord amb l'article 15.1 dels Estatuts del FC Barcelona, el club haurà de comunicar-los personalment l'obligació de renovar les dades del cens durant el mes de desembre, a través de la pàgina web o a l'OAB (Oficina d'Atenció al Barcelonista). Aquests més de 30.000 socis en risc rebran dues notificacions, la primera el dilluns 4 i la segona el dijous 14 de desembre, advertint-los d'aquesta situació.

 

En aquest procés d'actualització del cens, que s'ha hagut de prorrogar dos cops des del juny, un total de 110.531 socis han completat el tràmit. Des del Barça, consideren que aquesta mesura és imprescindible "en la gestió del club, especialment en el context del futur Espai Barça."

Anar al contingut