Les jugadores del Barça celebrant la darrera Champions

TV3 oferirà en directe la final de Champions femenina entre el Barça i l'Olympique de Lió

La final de la Champions femenina de futbol des de Torí es podrà veure en directe per TV3 i a les plataformes digitals d'Esport3 i TV3
Actualitzat

El Barça-Olympique de Lió es podrà veure en directe, i en català, per TV3, el dissabte 21 de maig a les 19.00  A més, TV3 també farà en directe el partit Barça - Atlètic de la Lliga Iberdrola el diuemenge 15 de maig a les 12..00, on el conjunt de Jonatan Giráldez pot sumar la Lliga perfecta, i les semifinals i final de la Copa de la Reina de futbol el 25 i 26 de maig. D'aquesta manera la Televisió de Catalunya segueix apostant per fer costat a l'esport femení i a les seves protagonistes.

El Barça pot tornar a fer història revalidant el títol de campiones d'Europa. Serà la tercera final europea de les blaugranes en els últims quatre anys, segona consecutiva. Al davant, com a rival, el seu botxí a la final del 2019. Aleshores el campió francès dominava el futbol europeu i el Barça es convertia en el primer equip espanyol que aconseguia jugar una final.
 

Aquella derrota a Budapest va significar un punt d'inflexió i va enfortir la mentalitat guanyadora d'un equip que s'ha guanyat el respecte i l'admiració de tothom. I que no para de batre rècords. 

Desplaçament massiu de seguidors

Per primer cop en una final de Champions femenina, s'espera un deplaçament massiu d'aficionats. Les primeres 3.000 entrades gratuïtes per a la final que el Barça ha posat a disposició dels aficionats ja s'han exhaurit. Per això, divendres a les 10.00 h el Barça posarà a la venda 4.000 entrades més per al públic general.

Cobertura especial des de divendres 20 de maig

A més de la transmissió del partit, TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio i les seves corresponent plataformes digitals oferiran una programació especial des de Torí ja des de divendres. Divendres amb la cobertura en directe de les rodes de premsa prèvies al partit i amb edicions especials dels programes "Esport Club", "Tot Costa" i l'"Onze". 

I el dia de la final una programació especial durant tot el dia que culminarà amb el partit que decidirà el nou campió de la Champions femenina.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut