Kudus demana la cadira a un aplegapilotes (Reuters)

Troleig al West Ham: l'aplegapilotes que ha frustrat la celebració de Kudus

El davanter dels "hammers" s'ha quedat amb un pam de nas davant la negativa del jove a cedir-li el tamboret

Es pensava Mohammed Kudus que, a St James' Park, tot serien facilitats. Res més lluny de la realitat. El seu equip, el West Ham, ha arrencat amb força el partit contra el Newcastle. El gol del futbolista ghanès, el segon del seu equip, deixava en avantatge els "hammers" just abans del descans. Kudus, eufòric, ha volgut celebrar-ho amb els aficionats visitants, però ha topat amb un imprevist. La reacció d'un jove aplegapilotes se li ha girat en contra.

L'exdavanter de l'Ajax ha patentat una celebració força peculiar en les últimes setmanes. Així ho va fer, per exemple, dijous passat en el partit de la Lliga Europa contra el Friburg. Va demanar un petit tamboret i es va asseure davant dels seus seguidors per compartir l'alegria.

La celebració de Kudus contra el Friburg (Reuters)

Ha intentat repetir el gest després de marcar contra el Newcastle, però li ha sortit el tret per la culata. Aprofitant que ha marcat just davant del sector visitant, Kudus ha anat corrent cap allà i ha vist que hi havia un aplegapilotes assegut a sobre d'un tamboret. L'hi ha demanat. El noi, presumptament aficionat del Newcastle, s'hi ha negat.

A partir d'aquell moment, la tarda s'ha torçat per als interessos del West Ham. Comptaven amb la victòria, sobretot amb el gol de Bowen, l'1 a 3, en el minut 48. Les "garses" han capgirat la situació en l'últim quart d'hora, gràcies a un penal transformat per Isak i un doblet in extremis de Barnes.