El Bayern celebrant la victòria (Reuters)
Esports

Troleig a Xabi Alonso: Xhaka marca i fingeix una lesió

El Bayer Leverkusen ha establert un nou rècord d'imbatibilitat a la història del futbol alemany, amb 33 partits sense perdre

Redacció Esport3Actualitzat

Fins ara, el Bayern de Múnic de Hansi Flick era qui tenia el rècord de 32 partits sense perdre. Doncs ara, aquesta fita en la història del futbol alemany l'ha superat el Bayer Leverkusen de Xabi Alonso, amb 33 partits invictes, que són 29 victòries i 4 empats. I justament ho va aconseguir després de superar el Magúncia (2-1). Ara ja té 11 punts més que el Bayern de Múnic a la Bundesliga. Això sí, amb un partit més.

 

La celebració del primer gol

Però la cosa no acaba aquí, amb una fita històrica, i és que el partit està donant molt de si. Els gols i les jugades estan sent objecte de debat, i també de rialles. Sobretot, per la primera i segona diana del Bayer Leverkusen.

Atenció a l'1 a 0 del suís Granit Xhaka, que celebra el gol simulant una lesió. Fins i tot enganya el metge de l'equip, i Xabi Alonso al·lucina amb aquesta manera de celebrar un gol.

 

La pífia del porter

El Magúncia, penúltim a la classificació de la Bundesliga, va aconseguir empatar a través de Dominik Khor. Però en la segona part, va esguerrar la bona feina amb una pífia: xut relativament tou de Robert Andrich i el porter Robin Zenter se la menja.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut