Llum verda a la primera fase de les obres del nou centre d'entrenament a Vilablareix (Girona FC)
Futbol

Tret de sortida per a la ciutat esportiva del Girona a Vilablareix

Està previst que l'equip gironí pugui traslladar-se ja aquest estiu al nou centre d'entrenament que es dirà City Football Academy Girona (CFA Girona)

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona FC compta ja amb el vistiplau de l'Ajuntament de Vilablareix per iniciar els treballs de la primera fase de les obres del nou centre d'entrenament, la City Football Academy Girona (CFA Girona). El consistori ha aprovat avui la llicència del projecte que contempla, en aquest període, la construcció de dos camps de futbol de gespa híbrida per als entrenaments del primer equip, així com els equipaments complementaris, vestidors, gimnàs i despatxos.

La direcció del projecte ha estat confiada a l'arquitecta Olga Felip, del reconegut despatx gironí Arquitecturia, amb la col·laboració de la també gironina NEXXO Project Management. La seva experiència i visió innovadora asseguraran que el nou centre d'entrenament sigui una instal·lació esportiva de primer nivell. 

Està previst que aquest estiu, el primer equip pugui ja traslladar-se a aquest nou emplaçament i deixar les instal·lacions actuals del PGA de Caldes de Malavella.

Després de l'obtenció de l'autorització pertinent per part de la Comissió d'Urbanisme, aquest pas marca un moment clau en la concreció d'un projecte que s'ha identificat com a estratègic per al creixement del Girona FC. 

La ciutat esportiva del Girona estarà a Vilablareix (Girona FC)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut