Topuria amb Sergio Ramos, diumenge passat al Santiago Bernabéu
Topuria amb Sergio Ramos, diumenge passat al Santiago Bernabéu
ARTS MARCIALS MIXTES

Topuria segueix fent amics entre els culers amb la resposta de si lluitaria al Camp Nou

El lluitador, un enamorat del Madrid i de Florentino Pérez, torna a deixar clares les seves filies i fòbies futbolístiques

Redacció Esport3Actualitzat

Des que es va proclamar campió mundial de les arts marcials mixtes, el nom d'Ilia Topuria ha estat notícia pràcticament cada dia. El lluitador hispanogeorgià fa dues setmanes que està de gira per platós de tot l'estat, despatxos presidencials i, fins i tot, l'estadi de futbol on va demanar disputar el combat de defensa del títol. Aquest no és altre que el Santiago Bernabéu.

I és l'hispanogeorgià és un enamorat del Madrid i del seu president, Florentino Pérez. "Em fa molta il·lusió per totes les coses que ha construït, és un fenomen", assegurava amb admiració abans de conèixer-lo. 

Amb les cartes sobre la taula, quan dimecres li van preguntar a la COPE si lluitaria al Camp Nou en el supòsit que unes obres li impedissin fer-ho al coliseu blanc, la resposta es veia a venir. Topuria, acostumat als ganxos, va contestar amb rotunditat i la reacció unànime del públic del Teatre Principal d'Alacant, la ciutat que el va acollir amb 15 anys, fa pensar que els seus fans comparteixen les mateixes filies i fòbies futbolístiques.

Entre la seva creixent de munió, però, hi ha almenys tres jugadors amb present o passat al Barça, a jutjar pel comentat vídeo de suport previ al combat contra l'australià Volkanovski.

 

Anar al contingut