Jean-Clair Todibo celebrant una acció amb el Niça (Europa Press)
BARÇA

Todibo, sobre Messi: "No ens deixaven tocar-lo als entrenaments"

El central francès del Niça desvela en una entrevista a "Ligue 1 Show" la regla que imposava el Barça per protegir l'astre argentí

Redacció Esport3Actualitzat

El Niça s'ha convertit en un dels equips de moda al futbol europeu, i ho és gràcies al seu excel·lent rendiment defensiu. El conjunt dirigit per Francesco Farioli només ha encaixat 4 gols en 13 jornades de Ligue 1, sent ja dos els mesos que porten sense rebre un gol en contra.

Part del mèrit se li atribueix a un dels centrals de moda, Jean-Clair Todibo. L'exjugador del Barça s'ha convertit en una peça crucial de l'entramat defensiu del Niça i, partit rere partit, s'ha anat revalorant fins al punt que el club blaugrana podria rebre un pessic econòmic si surt traspassat, probablement, el proper estiu.

Malgrat el bon nivell de Todibo, el central ha tornat a recordar-se de la seva etapa com a culer i, concretament, sobre Messi. En una entrevista a "Ligue 1 Show", el francès desvelava: "No podíem tocar-lo als entrenaments."

A Barcelona no se'ns permetia tocar Messi als entrenaments. Sona forassenyat, però és cert.

Tot i aquesta "norma", Todibo veia comprensible que es volgués protegir l'astre argentí perquè "és el millor".

Havíem d'anar amb compte. És normal, és el millor i no vols fer-li cap mal.

Abans de brillar a Niça, Jean-Clair Todibo va marxar cedit pel Barça al Schalke 04 i al Benfica. Ara, gràcies al seu gran rendiment amb el conjunt francès, la Premier League apunta a ser el seu pròxim destí amb el Manchester United com a principal interessat.

Anar al contingut