Tino Pérez serà el nou entrenador del Barça
Esports

Tino Pérez, el substitut de Jesús Velasco a la banqueta del Barça

La decisió estava entre dos grans noms, els de Tino Pérez i Javi Rodríguez

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de la banqueta del Barça ja està decidit. Faustino Tino Pérez-Moreno Gómez substituirà Jesús Velasco a partir del 30 de juny, quan finalitzi el contracte. De fet, era un dels dos grans noms que sonaven com a relleu blaugrana, juntament amb Javi Rodríguez. Dos candidats molts clars, i finalment la Junta Directiva del Barça s'ha decidit pel qui més agradava. 

La trajectòria del nou entrenador

Tino Pérez és un tècnic també de Toledo, com Velasco, i de llarga experiència en banquetes importants. Ha guanyat quatre Copes d'Europa (1998, 2000, 2001 i 2002) amb el Talavera i sobretot amb el Playas de Castellón. Ha aconseguit títols a la majoria de les grans Lligues del continent. Tino va ser el substitut del mateix Jesús Velasco al Movistar Inter fa unes temporades i el va rellevar amb èxit, amb nous títols, fins que el pressupost de l'equip de Torrejón va començar a baixar.

José María García el va acabar destituint al final de la campanya 2021/22 i va agafar les regnes del Shanghai Quanqi de la Lliga xinesa, on ara mateix es troba amb clàusula de sortida per poder tornar a la Lliga espanyola.

Tino Pérez va ser rival del Barça en dues finals històriques de la Champions. Tant a Lleida (2012) com a Bakú (2014), el Barça de Marc Carmona es va endur els trofeus davant el Dinamo de Moscou del toledà. 

 

 

Anar al contingut