Deco amb l'entrenador de la selecció del Brasil. Estan drets i miren el partit junts.
Deco amb l'entrenador de la selecció del Brasil durant el partit contra el Granada (EFE)
Futbol

Enrenou per unes suposades declaracions de Deco en què demanava trencar amb el passat

El mitjà Nascer do Sol rectifica les declaracions i culpa el periodista d'una mala transcripció

Redacció Esport3Actualitzat

Ja sabem que al Barça, en les últimes dècades, el com ha estat gairebé tan important com el què; és a dir, que no n'hi havia prou de guanyar i que tot havia d'anar acompanyat de l'excel·lència en el joc. D'aquí que les declaracions del director esportiu del Barça, Deco, a Nascer do Sol hagin provocat un escàndol que encara dura. Bé, l'escàndol prové de la primera versió de les declaracions de Deco, perquè la polseguera aixecada ha provocat que el mitjà de comunicació en publiqués tres versions diferents i acabés culpant de tot plegat el periodista.

En aquesta primera versió, quan el periodista pregunta al director esportiu blaugrana sobre la recerca del nou entrenador, aquest diu això:

"El canvi és fonamental i el president està d'acord amb mi. Cal un canvi profund. El mètode està esgotat. Hem de trobar algú que trenqui amb el passat d'una vegada per totes i avanci cap a un nou paradigma."

Evidentment, aquestes declaracions es viralitzen i fins i tot a Xavi se li pregunta sobre això en la roda de premsa posterior a l'empat contra el Granada.

"No és el que Deco em diu a mi. No puc dir res més."

Aquest matí han començat les modificacions de la declaració de Deco al mitjà portuguès. A les deu del matí, després de la pregunta, apareixia la primera frase, és a dir, la que assenyala que "el canvi és fonamental i el president està d'acord amb mi". La resta del text havia desaparegut. I una hora més tard, ni rastre de la resposta.

 

I encara més, Nascer do Sol ha tret un comunicat en què culpabilitza el periodista de tot: "La mala interpretació de la frase és culpa de l'autor i no del director esportiu del Barça."

"La frase de Deco en l'entrevista necessita un aclariment. No és la voluntat de Deco canviar de paradigma. És el mateix Xavi qui marcava aquest camí amb la seva renúncia a final de temporada. La deficient explicació del text no implica la posició de Deco. La mala interpretació de la frase és culpa de l'autor i no del director esportiu."

Xavi se n'assabenta en directe

Enmig d'aquest enrenou, a l'entrenador del Barça se li va preguntar sobre la primera versió de les declaracions just en la roda de premsa del Barça-Granada, i això és el que va dir:

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut