Ter Stegen fa una aturada durant un partit amb el Rayo.
Ter Stegen fa una aturada durant un partit amb el Rayo. (Foto: REUTERS)
Barça

Ter Stegen torna al seu millor nivell

El Barça resol la visita a Sant Sebastià amb bones sensacions a les dues àrees

Redacció Esport3Actualitzat

Ter Stegen està confirmant que ha tornat al seu millor nivell. Ja va ser determinant contra el Rayo i ho va tornar a ser contra la Reial Societat. Després d'una temporada discreta, a l'estiu no va voler jugar amb la selecció per poder descansar. Aturades com les que va fer al Reale Anoeta demostren que les vacances li han provat. Amb el braçalet de capità, es va erigir en el líder quan l'equip més on necessitava.

A la primera mitja hora de joc, el Barça no va imposar el seu ritme i es va contagiar del futbol vertiginós de la Reial. Però va sobreviure perquè va ser fort a les dues àrees. A la rival, perquè hi té un davanter que ensuma el gol millor que ningú. Lewandowski. I a l'àrea pròpia amb la figura de Ter Stegen, i també dels defensors com Andreas Christensen. El danès ha fet dos grans partits en aquest inici de Lliga, i a més té la curiosa estadística que encara no li han assenyalat cap falta.

Forts també a l'àrea rival

La capacitat ofensiva dels blaugranes va quedar novament palesa al segon temps. Raphinha i Ansu van sortir des de la banqueta i van desconcertar la defensa basca. Els primers quinze minuts de l'hispanoguineà van ser immillorables. Els va rubricar amb un gol amb assistència de Lewandowski, però abans ell n'havia donat dues a Dembélé i al mateix Lewandowski. Doblet del polonès el dia que feia 24 anys. Un luxe de davanter.

Diumenge arriba el Valladolid i Xavi vol el mateix, continuar dominant les dues àrees, i si pot ser dominant també el joc de començament a final, encara millor per als blaugranes.

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut