Ter Stegen ja ha estat internacional absolut amb Alemanya. (Foto: Reuters)
Barça

Ter Stegen rebutja l'oferta de renovació del Moenchengladbach i quedarà lliure el juny de 2015

El Borussia Moenchengladbach ha anunciat a través del seu compte de Twitter oficial que Ter Stegen els ha comunicat que rebutja la seva oferta d'ampliació de contracte, que acaba el juny del 2015. Segons apunten diverses fonts, Ter Stegen és el porter escollit pel Barça per substituir Víctor Valdés, que deixarà el club blaugrana el 30 de juny.

Actualitzat

El Borussia Moenchengladbach ha anunciat a través del seu compte de twitter oficial que Ter Stegen els ha comunicat que rebutja la seva oferta d'ampliació de contracte, que acaba el juny de 2015. Segons apunten diverses fonts, Ter Stegen és el porter escollit pel Barça per substituir Víctor Valdés, que deixará el club blaugrana el pròxim 30 de juny.

La cadena ESPN ha divulgat unes declaracions de Max Eberl, director esportiu del club alemany, en què indica quin serà la destinació del porter: "Marc-André ens ha comunicat que no acceptarà l'oferta  per renovar i partim de la base que marxarà al club el nom del qual surt a tots els mitjans de comunicació". I aquest club no és altre que el Barça.

Anar al contingut