Ter Stegen encara no viatjarà amb Alemanya
El porter blaugrana s'estarà a Frankfurt fins que no es trobi millor de la seva afecció estomacal (Reuters)
Mundial

Ter Stegen, malalt, no viatjarà amb la selecció alemanya a Oman

L'alemany no anirà encara amb els seus companys a Oman, a la concentració prèvia al Mundial, per una malaltia estomacal

Redacció Esport3Actualitzat

La Federació Alemanya de Futbol ha comunicat que Ter Stegen té una infecció gastrointestinal i no viatjarà a Oman, de moment, per fer la concentració prèvia al Mundial.

El porter alemany, un dels setze futbolistes blaugranes que seran al Mundial de Qatar 2022, s'estarà a Frankfurt fins a recuperar-se de la seva indisposició estomacal i es reincorporarà al grup més endavant.

Els internacionals blaugranes ja són a Las Rozas

Falten 6 dies perquè es jugui el partit inaugural del Mundial i els jugadors s'incorporen a poc a poc a les seleccions. Els 5 catalans i els 7 blaugranes que van amb la selecció espanyola ja estan concentrats des d'aquest dilluns a Las Rozas.

Aquesta tarda els de Luis Enrique faran el primer entrenament d'aquesta fase de preparació i dijous jugaran un amistós contra Jordània a Amman (17 h). Un cop s'acabi el partit el combinat espanyol es desplaçarà cap al lloc de concentració a Qatar. En concret, a l'ala femenina de la Universitat de Qatar (al nord de Doha); l'altra ala estarà ocupada per la selecció argentina.

 

Espanya és al grup E en aquesta fase de classificació del Mundial, i debutarà el 23 de novembre a les 17 h davant de Costa Rica. A més dels "ticos" els altres dos equips del grup són Alemanya i el Japó.

 

 

ARXIVAT A:
Ter StegenMundial Qatar 2022
Anar al contingut