Ter Stegen saluda l'afició del Camp Nou després de guanyar el Cadis
Ter Stegen saluda l'afició del Camp Nou després de guanyar el Cadis
barça

Ter Stegen vol saltar el seu gran mur: "Vull ser el número 1 al Barça i a la selecció"

L'excel·lent temporada del porter i les turbulències al voltant de Neuer li permeten ser ambiciós, també amb Alemanya

Redacció Esport3Actualitzat

Cap dels dos últims mals resultats del Barça entela l'excel·lent temporada de Ter Stegen. Els 25 gols encaixats en els 33 partits oficials que ha disputat, però sobretot els escassos 8 de la Lliga, l'assenyalen com un dels guardians de la porteria més en forma del món. Coneixent el seu caràcter, serè però sempre ambiciós, no és d'estranyar que el porter de Mönchengladbach cregui que ha arribat l'hora de tombar el mur de la seva carrera: ser l'amo de la porteria d'Alemanya.

"Vull ser el número 1 al Barça i a la selecció. Crec que el meu rendiment al llarg dels últims anys ha estat correcte, que he madurat i estic llest per fer el següent pas", ha confessat al mitjà del seu país Kicker. Dit d'una altra manera, vol deixar de viure a l'ombra de Manuel Neuer a la "mannschaft", ara que la trajectòria immaculada del porter del Bayern de Munic comença a esllanguir-se. L'inexorable pas del temps --ja suma 37 anys--, els problemes musculars que arrossega i els seus problemes interns al conjunt bavarès per l'acomiadament del seu entrenador de confiança posen un interrogant al seu futur.

Tot i tenir paraules de suport per la seva competència més dura, el porter blaugrana és clar quan s'avança als plans del seleccionador Hansi Flick, ratificat malgrat un decebedor Mundial: "Crec que l'entrenador prendrà les decisions que hagi de prendre i implementarà les noves idees de manera molt consistent i que farà alguns canvis en les convocatòries".

 

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut