Ter Stegen es queda la pilota després de la rematada propera de Jaume Costa

Ter Stegen fa una aturada d'handbol i supera el seu rècord d'imbatibilitat amb el Barça

El porter alemany porta més de cinc partits deixant la porteria a zero i no li fan un gol des del d'Isak a la segona jornada
Redacció Esport3 Actualitzat

El millor Ter Stegen ha tornat aquesta temporada i per celebrar-ho el porter alemany s'ha regalat un rècord personal d'imbatibilitat. Al minut 56 del partit de Mallorca, el porter alemany ha superat la seva millor marca a la porteria del Barça, que era de 500 minuts sense encaixar i datava del curs 2019-20, i l'ha deixat en 534 minuts. Diumenge vinent podrà engreixar aquest registre amb la visita del Celta al Camp Nou.

Ter Stegen porta més de quatre enfrontaments de Lliga deixant la porteria a zero (Valladolid, Sevilla, Cadis, Elx i Mallorca) i no li fan un gol des del d'Isak a la segona jornada, a Donostia. El suec, protagonista d'un fitxatge milionari pel Newcastle abans de tancar el mercat d'estiu, ha estat l'únic que ha pogut batre'l en aquesta Lliga.

Aturada d'handbol per fer realitat el rècord

Val a dir que el rècord de Ter Stegen no s'hauria fet realitat si el de Mönchengladbach no hagués deixat a Son Moix una de les millors aturades que se li recorden. Era el minut 34 de la primera part, en faltaven 22 per complir l'objectiu, quan ha aturat una rematada a boca de canó de Jaume Costa, al més pur estil Gonzalo Pérez de Vargas. L'illa mallorquina li és favorable. El gener passat va certificar la victòria culer, també per 0 a 1, gràcies a una acció brillant en temps afegit.

"Em dona confiança i em reforça"

El protagonista del rècord ho ha viscut amb humilitat, com és habitual en ell. Al final del partit ha valorat la nova fita com un estímul per seguir treballant, i creu que encara pot ajudar més i millor a l'equip:

"Em dona confiança i em reforça. Tenim la motivació de lluitar per tot. Aquestes victòries ens permeten mantenir la pressió al Madrid. Respecte a si estic al meu millor nivell, sempre hi ha coses a millorar."

Finalment, ha explicat com ha viscut l'aturada antològica a Jaume Costa:

"He fet el que he pogut per aturar la pilota, ha estat una acció important. Aquesta victòria ens ajudarà a afrontar setmanes més complicades."

Si es manté el zero contra el Celta, en dues jornades el rècord es posaria a prova, ni més ni menys, que contra el Madrid al Bernabéu.

Torna a veure el resum del Mallorca - Barça (0-1)