Ter Stegen en la roda de premsa de la Champions
Lliga de Campions

Ter Stegen: "Els partits del PSG sempre són difícils de jugar"

El porter, que serà titular al Parc del Prínceps, es mostra confiat de treure un bon resultat a París si l'equip és capaç d'imposar el seu estil

Actualitzat

L'alemany ha parlat en la roda de premsa prèvia al PSG-Barça de dimecres i ha volgut deixar clar que volen jugar un matx diferent al que van jugar a la fase de grups: "El que va passar a la fase de grups no té cap importància."

Sobre el duel de quarts, Ter Stegen opina que "Els partits del PSG sempre són difícils de jugar. Ens hem de concentrar en aquests dos partits amb el PSG. Si mostrem la nostra qualitat, tindrem opcions". I es mostra content per jugar, en assegurar que "és molt important poder jugar aquests partits; estic content de jugar-lo". Per afegir que, tot i això, "m'agradaria jugar més, però són decisions de l'entrenador. Ara estic centrat en el partit del PSG". Ter Stegen ha indicat que "no és fàcil concentrar-se quan només jugues aquests partits".

El que serà el porter titular del Barça ha explicat que "el d'aquest dimecres és un partit totalment diferent al del Sevilla", i que, ara per ara, el seu objectiu al Barça és millorar cada dia i anar pas a pas.

 

 

 

Anar al contingut