Futbol americà

Taylor Swift, protagonista en la victòria dels Kansas a la Superbowl

La superestrella del pop ha estat a l'estadi de Las Vegas i ha acaparat totes les mirades. La retransmissió ha estat la més vista des de l'arribada a la lluna; l'han seguit 123 milions d'espectadors als Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Els Kansas City Chief guanyen la Superbowl de Las Vegas, i sí, aquesta és la notícia esportiva, tot i que les mirades s'han centrat, sobretot, en el que ha passat a la grada. Com s'esperava, Taylor Swift hi va ser i va celebrar la victòria de la seva parella, Travis Kelce. Va ser la gran protagonista, i ella ho sabia. No obstant això, es va oblidar de les càmeres, i quan la pantalla gegant la va enfocar es va beure tota la copa de cop, fent un sant Hilari. Quan se la va acabar, va donar un cop sobre la taula, com és costum.

Els Chiefs van aconseguir el títol en una final d'infart, i Swift no va trigar a baixar al camp a celebrar-ho. El moment ha col·lapsat les xarxes socials. El petó de la parella, al terreny de joc, ha arribat fins al compte oficial de la lliga de futbol americà.

 

El partit

Els actuals guanyadors, els Kansas City Chief, revaliden el títol amb el liderat de Patrick Mahomes. Ha estat un partit d'infart, que ha necessitat la pròrroga per arribar al final amb un marcador de 22 a 25. D'entrada, els San Francisco 49ers partien com a favorits pel joc que han fet durant la temporada, però diverses errades han donat la victòria als Chiefs.

Ha estat un duel amb moltes errades per part de tots dos equips. En alguns moments, la diferència de iardes guanyades era de 87 a favor dels Chiefs, que han començat el partit molt descol·locats i perdien per set punts. Però a partir del tercer quart, els de Kansas han fet diverses jugades, que combinades amb els errors dels Forty Niners els han donat l'avantatge al marcador. Han arribat a la pròrroga empatats a 19 punts. I ja en el temps afegit Mahomes ha afegit un touchdown final que ha decantat la victòria per als Chiefs per 22 a 25.

(NFL)

La Superbowl a Las Vegas

La Superbowl s'ha estrenat a Las Vegas i la ciutat ha volgut demostrar que té tot el que necessita per acollir l'esdeveniment esportiu i d'entreteniment més important de l'any als Estats Units. S'hi han batut rècords, com ara el preu de les entrades, d'uns 8.000 dòlars de mitjana.

 

 

 

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut