Futbol internacional

Suspenen el partit Tottenham-Everton de la primera jornada de la Premier per la violència

L'Associació de Futbol anglès ha anunciat aquest dijous la suspensió del partit entre el Tottenham i l'Everton, en la primera jornada de la Premier, que s'havia de disputar dissabte. Els greus disturbis a Londres i altres ciutats angleses podrien provocar, fins i tot, la suspensió total de la primera jornada de Lliga.

Actualitzat
Wembley aquests dies testimoni en la llunyania dels disturbis que hi ha a Londres, no va acollir dimecres el partit entre Anglaterra i Holanda, en previsió de possibles aldarulls. Aquest cap de setmana comença la competició de Lliga i White Hart Lane no s'omplirà, perquè el partit entre el Tottenham i l'Everton s'ha suspès. Els incidents centralitzats al nord de la capital anglesa fan recomanable que la pilota no rodi a Tottenham, un dels barris on la violència ha estat més palpable. De moment, la resta de la jornada no sembla que perilli; però, segons paraules textuals d'un portaveu de la Premier League, "estem contínuament en contacte amb els nostres clubs de Londres". En una competició en què hi participen cinc clubs londinencs, de moment no perillen els dos altres partits en què juguen com a locals el Queens Park Rangers i el Fulham, que reben l'Aston Villa i el Bolton Wanderers, respectivament. Els dos camps, Loftus Road i Craven Cottage, són molt a prop l'un de l'altre, als barris de Hammersmith i Fulham, on no hi ha hagut cap indici de violència.

Tant la Premier League com la Policia Metropolitana també estan molt pendents d'altres ciutats on també ha aflorat la violència: Liverpool i Manchester. Però, de moment, no es pensa suspendre el partit a Anfield, on el Sunderland jugarà com a visitant, mentre que les previsions apunten que també rodarà la pilota al City of Manchester, on el Swansea serà el rival de l'equip que entrena Roberto Mancini. La idea és suspendre els mínims partits possibles, per no donar al món una imatge de por i de desestabilització.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut