Els espectadors desfilen cap a l'exterior de l'estadi després que la megafonia del camp anunciés de la suspensió del matx
futbol

Suspès el Granada-Athletic Club per la mort d'un aficionat a la graderia

El partit s'ha aturat al minut 22 quan el porter basc Unai Simón ha avisat l'àrbitre que un home tenia una parada cardiorespiratòria

Tràgica jornada a la Lliga. Un espectador del Granada - Athletic Club ha mort a causa de l'aturada cardiorespiratòria que ha patit a l'arrencada d'aquest duel corresponent a la jornada 16. L'home tenia aproximadament 70 anys i presenciava el matx a la zona de Preferència.

Abans que els dos equips acordessin ajornar el partit, amb el beneplàcit de la competició, l'enfrontament ha estat aturat una hora en què els serveis mèdics presents a l'estadi Nuevo Los Cármenes han intentat estabilitzar la víctima sense èxit. Una metgessa ha estat que ha mirat de reanimar-lo, abans que una ambulància del 061 accedís a la instal·lació amb l'equipament necessari.

El porter internacional dels bascos, Unai Simón, ha estat qui ha avisat l'àrbitre que l'espectador tenia una emergència mèdica. S'havien disputat els 17 primers minuts i el marcador reflectia el 0-1 gràcies al gol d'Iñaki Williams.

Els jugadors del Granada esperen indicacions durant la llarga aturada del matx (EFE)

El partit es reprèn dilluns a partir del minut 17

El jutge de Competició de la Federació Espanyola ha comunicat que el partit es reprendrà dilluns a les 21h i que ho faci a partir del minut 17. El resultat de 0-1 no es toca, és clar.

Mostres de condol i el record del Cadis-Barça

El Barça i el Girona, protagonistes del derbi català de la jornada, han estat dels primers clubs de LaLiga que han publicat una mostra de condol als familiars de l'aficionat:

En el Cadis-Barça de la temporada passada va succeir un incident molt semblant. La diferència va ser que, en aquella ocasió, l'atac cardíac d'una persona del públic va poder ser controlat i el partit es va reprendre.