Julian Nagelsmann, a la seva arribada a la seu del Bayern, just abans de ser acomiadat (Reuters)
Futbol Internacional

El Bayern de Munic fa oficial l'acomiadament de Nagelsmann i el nomenament de Tuchel

Confirmat el canvi a la banqueta de l'equip bavarès: Tuchel firma fins al 2025 i s'estrenarà contra el Borussia Dortmund

Redacció Esport3Actualitzat

El que fa uns dies apuntaven diversos mitjans alemanys s'ha fet oficial aquest divendres: el Bayern de Munic ha destituït Julian Nagelsmann com a entrenador del primer equip i ha nomenat Thomas Tuchel.

Nagelsmann ha estat citat a les oficines del club, on li han comunicat en persona la decisió. 

 

 

L'exentrenador de Borussia Dortmund, PSG o Chelsea estava sense equip des que al setembre va ser destituït de l'equip londinenc. Al Bayern, firmarà fins al juny del 2025.

Començarà els entrenaments aquest mateix dilluns. Ironies del destí, la seva estrena serà a casa, contra el Borussia Dortmund, l'equip amb el qual es va donar a conèixer. I no serà un partit qualsevol: l'equip groc-i-negre sortirà a jugar a l'Allianz Arena, el pròxim 1 d'abril, com a líder de la Bundesliga amb un sol punt de renda sobre el Bayern.  

Les causes de l'acomiadament

Fa només 5 dies Nagelsmann es va queixar que hi havia filtracions des del vestidor. Aquestes paraules haurien causat una mala maror que hauria desencadenat l'acomiadament.

Nagelsmann deia: "Tenim un espieta a l'equip. Això em molesta molt. Qui sigui que ho fa, ens està causant mal a tots. No entenc per què ho fa si no és per ajudar els rivals."

Anar al contingut