Optimisme amb Javi Puado (Europa Press)
Espanyol

Sorpresa a l'Espanyol: Ramis no descarta Puado contra l'Elx

L'Espanyol podria comptar amb el seu pitxitxi per refer-se de la crisi de resultats

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol rep aquest dissabte a les 21.00 l'Elx amb la missió de tornar a reenganxar-se a l'ascens directe. Els periquitos, en plena crisi de resultats, s'enfrontaran a un equip amb una dinàmica completament oposada i amb la possibilitat d'avançar-los a la classificació en cas de victòria. 

Luis Miguel Ramis buscarà la seva primera victòria com a tècnic de l'Espanyol deu dies després de suplir Luis García. El tècnic tarragoní dirigirà el seu primer partit com a local a l'Stage Front. Ramis ha sorprès a la roda de premsa prèvia al partit i no ha descartat Javi Puado per al partit de dissabte.

"Demà veurem com se sent i prendrem una decisió. Es va fer una petita torçada, però res important. Avui ha millorat molt respecte a ahir i, si torna a millorar demà, s'haurà de valorar. No puc dir encara si estarà disponible."

Puado, actual pitxitxi de la categoria, es va fer un esquinç al turmell aquest dijous al matí i les informacions preveien un temps de baixa d'almenys un mes.

Ramis sí que ha descartat Nico Melamed per al partit, però ha remarcat que "hi ha hagut un apropament de postures" entre club i jugador. Tampoc jugaran Keidi Bare, sancionat, ni Pol Lozano.

L'entrenador ha remarcat la necessitat de "reaccionar i mostrar ganes", a més de "ser un equip pràctic". Ramis no ha fet servir d'excusa els pocs dies que porta al càrrec i ha reconegut que "demà ja s'hauran de veure moltes més coses". Entre els objectius a curt termini de l'equip, el tarragoní ha dit que vol veure els futbolistes "deixar-se anar i expressar-se amb més tranquil·litat i atreviment".

Serà un partit especial per a Pere Milla, que tornarà a jugar contra el seu equip dels darrers quatre anys. El de Lleida ha declarat al programa "Elche en punta" el seu amor pel club valencià i ha expressat el seu desig que l'Elx pugi a Primera amb l'Espanyol. Tot i això, Milla ha admès que, si marca, celebrarà el gol

Anar al contingut