Santiago Solari, en roda de premsa (EFE)
Futbol

Solari surt en defensa d'Isco: "Continuarà donant alegries al Madrid"

L'entrenador del Reial Madrid posa en dubte que el malagueny s'encarés amb l'afició i creu que protestava una decisió arbitral

Actualitzat

Una vegada més Isco Alarcón ha estat el principal protagonista en una roda de premsa de Santiago Solari, i és que només fa dos dies del que passar durant el partit contra el CSKA. El tècnic blanc posa en dubte que el malagueny tingués la intenció d'encarar-se amb l'afició del Bernabéu:

"Ho vaig veure des de lluny i he escoltat tot el que es diu. A mi em fa la impressió que protesta un córner o una falta. El focus està posat en les anècdotes però nosaltres el tenim posat en el Rayo Vallecano."

 

El tècnic blanc, a més, encara ha anat una mica més enllà i ha tingut paraules d'elogi cap a Isco:

"És un home madur, un professional que ha donat moltes alegries al club i tots estem segurs que les continuarà donant. Tant ell com la resta de jugadors treballen al màxim per estar disponibles per al següent partit."

 

Pel que fa als xiulets que va rebre el migcampista en el transcurs de la derrota davant el CSKA de Moscou, Solari reivindica el seu jugador:

"També vaig sentir aplaudiments l'altre dia. L'afició s'expressa i això és vàlid i respectable però nosaltres, els jugadors i l'equip, busquem sempre el suport de l'afició, ho necessitem i ho volem."

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut