Un problema tècnic impedeix que sonin els himnes (EFE)
Futbol

S'obliden dels himnes en l'amistós Espanya-Andorra

Un problema de megafonia altera l'inici del partit amistós entre les dues seleccions

Redacció Esport3Actualitzat

Moment surrealista i inesperat a l'inici del partit amistós entre Espanya i Andorra (5-0) a l'estadi Nuevo Vivero. Semblava que havia de ser un partit tranquil, sense cap inconvenient, quan de sobte ha passat un fet que ha alterat els espectadors. Les dues seleccions, com és habitual, saltaven al terreny de joc i es col·locaven davant l'afició, predisposada a escoltar els himnes nacionals, que no han arribat a sonar.

Què ha passat?

Sembla que un error tècnic ha impedit que sonessin els dos himnes, cosa que ha provocat una gran xiulada dels aficionats. I el més sorprenent és que tot seguit seguit l'organització ha decidit no esperar més i que comencés el partit.

El que també ha estat el focus d'atenció són les cares d'incredulitat que han posat els jugadors de les dues seleccions. El mateix ha passat a la llotja de l'estadi.

Un altre incident

A banda de la falta d'himnes a l'inici, el duel també s'ha vist marcat per un altre incident tècnic. Els videomarcadors de l'estadi Nuevo Vivero tampoc han funcionat. Així doncs, el partit amistós ha quedat marcat per aquests fets atípics

 

Anar al contingut