Les portes tancades de l'estadi i cues d'aficionats esperant per entrar
Els aficionats van esperar, impacients, l'obertura de portes (Sport TV)
Lliga portuguesa

Sis ferits en una batussa a Portugal entre les aficions de l'Sporting i el Famalicao

Lliga portuguesa explica que els successos es van produir quan els aficionats esperaven l'obertura de les portes del recinte, que va ser retardada perquè els policies encarregats de vetllar per la seguretat de l'esdeveniment esportiu no es van presentar

Redacció Esport3Actualitzat

Uns lamentables incidents han deixat sis ferits i la suspensió del partit entre el Famalicao i l'Sporting de Lisboa. Els fets s'han produït aquest dissabte a Vila Nova de Famalicao, a prop de l'estadi, amb un enfrontament entre les dues aficions abans d'entrar al camp.

Hi ha hagut, a més, polèmica policial, perquè la Lliga portuguesa assegura que la policia no s'havia presentat inicialment al partit per una protesta laboral. I el Ministeri d'Administració Interna ja ha anunciat una investigació sobre el desplegament de seguretat d'aquest partit. En les últimes setmanes la policia portuguesa ha estat reivindicant millores de les seves condicions.
 


En un comunicat, la Lliga portuguesa explica que els successos es van produir quan els aficionats esperaven l'obertura de les portes del recinte, que va ser retardada perquè els policies encarregats de vetllar per la seguretat de l'esdeveniment esportiu no es van presentar.

La Lliga s'ha manifestat "sorpresa" pel gest dels policies i ha exigit al govern una investigació "amb caràcter d'urgència" per depurar responsabilitats pels fets.
 

Anar al contingut